Fastigheter, tomter och fastighetsbolag i Laxå

Annons:
I orten Laxå finns det ett antal olika fastighetsbolag och företag som arbetar med fastigheter på något sätt. Det kan vara som fastighetsbolag, fastighetsmäklare, förvaltning samt uthyrning av lägenheter och bostadsrätter samt olika kringliggande verksamheter inom fastighetsbranschen. Sammanlagt finns det idag 9 olika företag inom fastigheter i Laxå som du kan ta kontakt med om du t.ex. letar efter lediga bostäder eller lediga tomter i Laxå. Om det visar sig att du inte hittar något lämpligt företag i fastighetsbranschen i Laxå rekommenderar vi dig att ta kontakt med andra företag i närheten av Laxå som jobbar med fastigheter.

–> Adress, telefonnummer samt länkar till alla företag inom fastigheter ii Laxå hittar du en bit ner på sidan.

Eftersom utbudet samt priserna på att köpa fastigheter, hyra lägenheter samt köpa tomter i Laxå variera mellan olika fastighetsbolag samt område som fastigheten ligger i rekommenderar vi att du tar kontakt med flera av företagen inom fastigheter nedan för att få bästa erbjudandena på fastigheter i Laxå eller relaterade tjänster.

Lediga tomter i Laxå

För dig som letar efter lediga tomter i Laxå kan det i många fall vara lönsamt att ta kontakt med olika företag inom fastighetsbranschen eftersom dom i många fall även köper och säljer tomter. Tag en titt i listan nedan för att hitta lämpliga fastighetsbolag att kontakta.

Lediga lägenheter i Laxå

Även lediga lägenheter i Laxå går ofta att hitta genom att ringa runt bland olika företag inom fastighetsbranschen. Tag en titt i listan nedan och ring runt för att förhöra dig om lediga bostäder och lägenheter i Laxå.

Fastigheter och fastighetsbolag i Laxå

Nedan hittar du vår sammanställning över företag som på något sätt arbetar med fastigheter i Laxå. Dessa företag kanske kan hjälpa dig med att köpa tomt, köpa bostadsrätt, hyra lägenhet eller renovera fastighet i Laxå.

Laxåhem AB
Casselg. 6
695 30 Laxå


Laxå Kommunfastigheter AB
Casselg. 6
695 30 Laxå


Silicon Extrudering i Laxå Selab AB
Saltängsv. 1
695 31 LAXÅ


Laxå Kommunfastigheter AB
0584 - 47 35 00Sandlyckan AB
Sandlyckan 8
695 32 Laxå


Laxåskogens Fastighets AB
Industriv. 6
695 30 Laxå


Fratrum AB
Centrumhuset
695 30 Laxå


Laxårondellen AB
Centrumtorget 3
695 30 LaxåCar Expert In Sweden AB
Linnéag

Annons:

Detaljinformation om orten Laxå - fastighetsdata

Laxå är en tätort i västra Närke samt centralort i Laxå kommun, Örebro län. Laxå är en gammal järnvägsknutpunkt och industriort. I närheten av Laxå ligger Porla brunn. Laxå Special Vehicles tillverkar speciallösningar av chassin och hytter till lastbilstillverkaren Scania.

Yta: 453,58 hektar
Invånare: 3064, år 2010

Här hittar du mer information om Laxå.

Förhoppningsvis kan något eller några av företagen ovan hjälpa dig med fastigheter i Laxå. Om du inte hittat vad du söker rekommenderar vi att du ser dig om efter företag inom fastighetsbranschen i någon annan ort i Örebro.

Utvalda städer med fastigheter och fastighetsföretag

Nedan följer utvalda ställen och orter i vilka du kan hitta butiker och företag som kan hjälpa dig med fastigheter av olika slag.