Fastigheter, tomter och fastighetsbolag i Kopparberg

Annons:
I orten Kopparberg finns det ett antal olika fastighetsbolag och företag som arbetar med fastigheter på något sätt. Det kan vara som fastighetsbolag, fastighetsmäklare, förvaltning samt uthyrning av lägenheter och bostadsrätter samt olika kringliggande verksamheter inom fastighetsbranschen. Sammanlagt finns det idag 18 olika företag inom fastigheter i Kopparberg som du kan ta kontakt med om du t.ex. letar efter lediga bostäder eller lediga tomter i Kopparberg. Om det visar sig att du inte hittar något lämpligt företag i fastighetsbranschen i Kopparberg rekommenderar vi dig att ta kontakt med andra företag i närheten av Kopparberg som jobbar med fastigheter.

–> Adress, telefonnummer samt länkar till alla företag inom fastigheter ii Kopparberg hittar du en bit ner på sidan.

Eftersom utbudet samt priserna på att köpa fastigheter, hyra lägenheter samt köpa tomter i Kopparberg variera mellan olika fastighetsbolag samt område som fastigheten ligger i rekommenderar vi att du tar kontakt med flera av företagen inom fastigheter nedan för att få bästa erbjudandena på fastigheter i Kopparberg eller relaterade tjänster.

Lediga tomter i Kopparberg

För dig som letar efter lediga tomter i Kopparberg kan det i många fall vara lönsamt att ta kontakt med olika företag inom fastighetsbranschen eftersom dom i många fall även köper och säljer tomter. Tag en titt i listan nedan för att hitta lämpliga fastighetsbolag att kontakta.

Lediga lägenheter i Kopparberg

Även lediga lägenheter i Kopparberg går ofta att hitta genom att ringa runt bland olika företag inom fastighetsbranschen. Tag en titt i listan nedan och ring runt för att förhöra dig om lediga bostäder och lägenheter i Kopparberg.

Fastigheter och fastighetsbolag i Kopparberg

Nedan hittar du vår sammanställning över företag som på något sätt arbetar med fastigheter i Kopparberg. Dessa företag kanske kan hjälpa dig med att köpa tomt, köpa bostadsrätt, hyra lägenhet eller renovera fastighet i Kopparberg.

Opera på Skäret
Skäret 111
714 93 KOPPARBERG


Stenhaga Samfällighetsförening
Löaborn
714 94 KopparbergKarman Jakt & Fiske
Konstmästareg


Enskilda Vägen Dammen-Rällså
Rällen 207
714 93 KOPPARBERGLöguddens Samfällighetsförening
Solgårdsv. 3Tobi Production
ERIKSLUND V LÖA


Lakabäckens Samfällighetsförening
V. Löa 255
714 94 KopparbergLöa Bostäder AB
Löa


Lilla Smedbergets Samfällighetsförening
L. Smedberget 110
714 92 KopparbergLisselåsens Samfällighetsförening
Lisselåsen 7590S A Industries AB
Mårtenstorp


Ljusnarsbergs Kommunlager AB
Gruvstugutorget
714 31 KOPPARBERGBrattbergs Träförädling
Brattberg


Stationsvägens Samfällighetsförening
Rällså 229
714 94 KopparbergBångbro Återvinning AB
Verkstadsv


Capillum AB
0290 - 219 15Bramac Skog AB
L. Smedberget 120
714 92 Kopparberg


Hsb BRF Rågaxet I Kopparberg
Kyrkv. 7
714 31 KOPPARBERG

Annons:

Detaljinformation om orten Kopparberg - fastighetsdata

Kopparberg är en tätort i Västmanland samt centralort i Ljusnarsbergs kommun i Örebro län. Till tätorten räknas även det intilliggande Bångbro. Orten är belägen vid riksväg 63. De flesta arbetstillfällen på orten finns inom den offentliga sektorn. Bland större företag märks främst Kopparbergs Bryggeri med över 100 anställda på orten.

Yta: 672,78 hektar
Invånare: 3016, år 2010

Här hittar du mer information om Kopparberg.

Förhoppningsvis kan något eller några av företagen ovan hjälpa dig med fastigheter i Kopparberg. Om du inte hittat vad du söker rekommenderar vi att du ser dig om efter företag inom fastighetsbranschen i någon annan ort i Örebro.

Utvalda städer med fastigheter och fastighetsföretag

Nedan följer utvalda ställen och orter i vilka du kan hitta butiker och företag som kan hjälpa dig med fastigheter av olika slag.