Fastigheter, tomter och fastighetsbolag i Karlskoga

Annons:
I orten Karlskoga finns det ett antal olika fastighetsbolag och företag som arbetar med fastigheter på något sätt. Det kan vara som fastighetsbolag, fastighetsmäklare, förvaltning samt uthyrning av lägenheter och bostadsrätter samt olika kringliggande verksamheter inom fastighetsbranschen. Sammanlagt finns det idag 12 olika företag inom fastigheter i Karlskoga som du kan ta kontakt med om du t.ex. letar efter lediga bostäder eller lediga tomter i Karlskoga. Om det visar sig att du inte hittar något lämpligt företag i fastighetsbranschen i Karlskoga rekommenderar vi dig att ta kontakt med andra företag i närheten av Karlskoga som jobbar med fastigheter.

–> Adress, telefonnummer samt länkar till alla företag inom fastigheter ii Karlskoga hittar du en bit ner på sidan.

Eftersom utbudet samt priserna på att köpa fastigheter, hyra lägenheter samt köpa tomter i Karlskoga variera mellan olika fastighetsbolag samt område som fastigheten ligger i rekommenderar vi att du tar kontakt med flera av företagen inom fastigheter nedan för att få bästa erbjudandena på fastigheter i Karlskoga eller relaterade tjänster.

Lediga tomter i Karlskoga

För dig som letar efter lediga tomter i Karlskoga kan det i många fall vara lönsamt att ta kontakt med olika företag inom fastighetsbranschen eftersom dom i många fall även köper och säljer tomter. Tag en titt i listan nedan för att hitta lämpliga fastighetsbolag att kontakta.

Lediga lägenheter i Karlskoga

Även lediga lägenheter i Karlskoga går ofta att hitta genom att ringa runt bland olika företag inom fastighetsbranschen. Tag en titt i listan nedan och ring runt för att förhöra dig om lediga bostäder och lägenheter i Karlskoga.

Fastigheter och fastighetsbolag i Karlskoga

Nedan hittar du vår sammanställning över företag som på något sätt arbetar med fastigheter i Karlskoga. Dessa företag kanske kan hjälpa dig med att köpa tomt, köpa bostadsrätt, hyra lägenhet eller renovera fastighet i Karlskoga.

Svensk Fastighetsförmedling Karlskoga & Degerfors
Bergsmansg. 4
691 31 KARLSKOGA


Christer Johansson Förvaltnings AB
Fabriksg. 18
691 41 Karlskoga


KP Fastigheter
Viaduktg. 1
691 31 KARLSKOGA


Karlskogahem AB
Skrantafallet 9 A
691 42 KARLSKOGA


Karlskoga Ventilationservice
Carls Åbyv. 1
691 33 KARLSKOGA


KGA Akustik & TS Fastigheter
Fabriksg. 4
691 41 Karlskoga


Bladets Samfällighetsförening
Bladv. 40 A
691 48 KARLSKOGA


Gilltorn Förvaltning AB

Andersson & Hallström AB
Kilg. 6


Patrik Ek Fastighetsförvaltning AB
Gammelbackav. 2
691 51 KARLSKOGARosengrens Fastigheter
Kungsv


Skärhyttans Samfällighetsförening
Diskusv. 14
691 54 Karlskoga

Annons:

Detaljinformation om orten Karlskoga - fastighetsdata

Karlskoga är en tätort i Karlskoga distrikt i östra Värmland och centralort i Karlskoga kommun i Örebro län. Namnet kommer från att kung Karl IX såg det som sina hertigliga skogar, Karls skogar. Karlskoga är kommunens enda tätort och ligger utefter sjön Möckelns norra strand.

Yta: 2 732,53 hektar
Invånare: 27084, år 2010

Här hittar du mer information om Karlskoga.

Förhoppningsvis kan något eller några av företagen ovan hjälpa dig med fastigheter i Karlskoga. Om du inte hittat vad du söker rekommenderar vi att du ser dig om efter företag inom fastighetsbranschen i någon annan ort i Örebro.

Utvalda städer med fastigheter och fastighetsföretag

Nedan följer utvalda ställen och orter i vilka du kan hitta butiker och företag som kan hjälpa dig med fastigheter av olika slag.