Fastigheter, tomter och fastighetsbolag i Hjortkvarn

Annons:
I orten Hjortkvarn finns det ett antal olika fastighetsbolag och företag som arbetar med fastigheter på något sätt. Det kan vara som fastighetsbolag, fastighetsmäklare, förvaltning samt uthyrning av lägenheter och bostadsrätter samt olika kringliggande verksamheter inom fastighetsbranschen. Sammanlagt finns det idag 6 olika företag inom fastigheter i Hjortkvarn som du kan ta kontakt med om du t.ex. letar efter lediga bostäder eller lediga tomter i Hjortkvarn. Om det visar sig att du inte hittar något lämpligt företag i fastighetsbranschen i Hjortkvarn rekommenderar vi dig att ta kontakt med andra företag i närheten av Hjortkvarn som jobbar med fastigheter.

–> Adress, telefonnummer samt länkar till alla företag inom fastigheter ii Hjortkvarn hittar du en bit ner på sidan.

Eftersom utbudet samt priserna på att köpa fastigheter, hyra lägenheter samt köpa tomter i Hjortkvarn variera mellan olika fastighetsbolag samt område som fastigheten ligger i rekommenderar vi att du tar kontakt med flera av företagen inom fastigheter nedan för att få bästa erbjudandena på fastigheter i Hjortkvarn eller relaterade tjänster.

Lediga tomter i Hjortkvarn

För dig som letar efter lediga tomter i Hjortkvarn kan det i många fall vara lönsamt att ta kontakt med olika företag inom fastighetsbranschen eftersom dom i många fall även köper och säljer tomter. Tag en titt i listan nedan för att hitta lämpliga fastighetsbolag att kontakta.

Lediga lägenheter i Hjortkvarn

Även lediga lägenheter i Hjortkvarn går ofta att hitta genom att ringa runt bland olika företag inom fastighetsbranschen. Tag en titt i listan nedan och ring runt för att förhöra dig om lediga bostäder och lägenheter i Hjortkvarn.

Fastigheter och fastighetsbolag i Hjortkvarn

Nedan hittar du vår sammanställning över företag som på något sätt arbetar med fastigheter i Hjortkvarn. Dessa företag kanske kan hjälpa dig med att köpa tomt, köpa bostadsrätt, hyra lägenhet eller renovera fastighet i Hjortkvarn.

Boo Egendom AB
Ågatan 5
697 93 HJORTKVARN


Försäkringskonsult Ingemar Wejle AB
Boskulla Skogsbo 178
697 93 HJORTKVARN


Hjortkvarns Hyresbostäder AB
Kvarng. 5
697 93 HJORTKVARN


Gryts Samfällighetsförening
Gryts Bruk
697 93 HJORTKVARNCountry Life Fastigheter AB
Haddebo 138Hjortkvarn Forest Trading AB
Stolpabacken

Annons:

Detaljinformation om orten Hjortkvarn - fastighetsdata

Hjortkvarn är en tätort i Bo socken i sydöstra delen av Hallsbergs kommun belägen vid riksväg 51. Hjortkvarn är ett mindre brukssamhälle vars största arbetsplats är Hjortkvarn Timber (sågverk). I övrigt finns en lanthandel och förskola samt en obemannad tankstation. Hjortkvarn var en station vid Norra Östergötlands Järnvägar.

Yta: 91,07 hektar
Invånare: 238, år 2010

Här hittar du mer information om Hjortkvarn.

Förhoppningsvis kan något eller några av företagen ovan hjälpa dig med fastigheter i Hjortkvarn. Om du inte hittat vad du söker rekommenderar vi att du ser dig om efter företag inom fastighetsbranschen i någon annan ort i Örebro.

Utvalda städer med fastigheter och fastighetsföretag

Nedan följer utvalda ställen och orter i vilka du kan hitta butiker och företag som kan hjälpa dig med fastigheter av olika slag.