Fastigheter, tomter och fastighetsbolag i Hallsberg

Annons:
I orten Hallsberg finns det ett antal olika fastighetsbolag och företag som arbetar med fastigheter på något sätt. Det kan vara som fastighetsbolag, fastighetsmäklare, förvaltning samt uthyrning av lägenheter och bostadsrätter samt olika kringliggande verksamheter inom fastighetsbranschen. Sammanlagt finns det idag 8 olika företag inom fastigheter i Hallsberg som du kan ta kontakt med om du t.ex. letar efter lediga bostäder eller lediga tomter i Hallsberg. Om det visar sig att du inte hittar något lämpligt företag i fastighetsbranschen i Hallsberg rekommenderar vi dig att ta kontakt med andra företag i närheten av Hallsberg som jobbar med fastigheter.

–> Adress, telefonnummer samt länkar till alla företag inom fastigheter ii Hallsberg hittar du en bit ner på sidan.

Eftersom utbudet samt priserna på att köpa fastigheter, hyra lägenheter samt köpa tomter i Hallsberg variera mellan olika fastighetsbolag samt område som fastigheten ligger i rekommenderar vi att du tar kontakt med flera av företagen inom fastigheter nedan för att få bästa erbjudandena på fastigheter i Hallsberg eller relaterade tjänster.

Lediga tomter i Hallsberg

För dig som letar efter lediga tomter i Hallsberg kan det i många fall vara lönsamt att ta kontakt med olika företag inom fastighetsbranschen eftersom dom i många fall även köper och säljer tomter. Tag en titt i listan nedan för att hitta lämpliga fastighetsbolag att kontakta.

Lediga lägenheter i Hallsberg

Även lediga lägenheter i Hallsberg går ofta att hitta genom att ringa runt bland olika företag inom fastighetsbranschen. Tag en titt i listan nedan och ring runt för att förhöra dig om lediga bostäder och lägenheter i Hallsberg.

Fastigheter och fastighetsbolag i Hallsberg

Nedan hittar du vår sammanställning över företag som på något sätt arbetar med fastigheter i Hallsberg. Dessa företag kanske kan hjälpa dig med att köpa tomt, köpa bostadsrätt, hyra lägenhet eller renovera fastighet i Hallsberg.

Hallbo
V. Storg. 15
694 30 Hallsberg


Närke Mäklarbyrå
V. Storg. 4
694 30 Hallsberg


NA Bygg
Kajsabacksv. 7
694 34 Hallsberg


Hallsbergs kommun
V. Storg. 14
694 30 Hallsberg


Vissberga Vägsamfällighet
Vissberga 142
694 91 HALLSBERGFastighetsbyrån - en del av Swedbank
V


Sydnärkes Lokalavdelning Av Fub
S. Allén 38
694 31 HALLSBERG


Na Expeditören 2 AB
Kajsabacksv. 7
694 34 Hallsberg

Annons:

Detaljinformation om orten Hallsberg - fastighetsdata

Hallsberg är en tätort i Närke i Hallsbergs kommun, med en mindre del i Kumla kommun. Hallsberg är centralort i Hallsbergs kommun och är främst känt som en järnvägsknut. I Hallsberg ligger Ahlsell logistikcentrum och Volvos hyttilverkning för hjullastare och dumprar.

Yta: 819 hektar
Invånare: 7122, år 2010

Här hittar du mer information om Hallsberg.

Förhoppningsvis kan något eller några av företagen ovan hjälpa dig med fastigheter i Hallsberg. Om du inte hittat vad du söker rekommenderar vi att du ser dig om efter företag inom fastighetsbranschen i någon annan ort i Örebro.

Utvalda städer med fastigheter och fastighetsföretag

Nedan följer utvalda ställen och orter i vilka du kan hitta butiker och företag som kan hjälpa dig med fastigheter av olika slag.