Fastigheter, tomter och fastighetsbolag i Hällefors

Annons:
I orten Hällefors finns det ett antal olika fastighetsbolag och företag som arbetar med fastigheter på något sätt. Det kan vara som fastighetsbolag, fastighetsmäklare, förvaltning samt uthyrning av lägenheter och bostadsrätter samt olika kringliggande verksamheter inom fastighetsbranschen. Sammanlagt finns det idag 7 olika företag inom fastigheter i Hällefors som du kan ta kontakt med om du t.ex. letar efter lediga bostäder eller lediga tomter i Hällefors. Om det visar sig att du inte hittar något lämpligt företag i fastighetsbranschen i Hällefors rekommenderar vi dig att ta kontakt med andra företag i närheten av Hällefors som jobbar med fastigheter.

–> Adress, telefonnummer samt länkar till alla företag inom fastigheter ii Hällefors hittar du en bit ner på sidan.

Eftersom utbudet samt priserna på att köpa fastigheter, hyra lägenheter samt köpa tomter i Hällefors variera mellan olika fastighetsbolag samt område som fastigheten ligger i rekommenderar vi att du tar kontakt med flera av företagen inom fastigheter nedan för att få bästa erbjudandena på fastigheter i Hällefors eller relaterade tjänster.

Lediga tomter i Hällefors

För dig som letar efter lediga tomter i Hällefors kan det i många fall vara lönsamt att ta kontakt med olika företag inom fastighetsbranschen eftersom dom i många fall även köper och säljer tomter. Tag en titt i listan nedan för att hitta lämpliga fastighetsbolag att kontakta.

Lediga lägenheter i Hällefors

Även lediga lägenheter i Hällefors går ofta att hitta genom att ringa runt bland olika företag inom fastighetsbranschen. Tag en titt i listan nedan och ring runt för att förhöra dig om lediga bostäder och lägenheter i Hällefors.

Fastigheter och fastighetsbolag i Hällefors

Nedan hittar du vår sammanställning över företag som på något sätt arbetar med fastigheter i Hällefors. Dessa företag kanske kan hjälpa dig med att köpa tomt, köpa bostadsrätt, hyra lägenhet eller renovera fastighet i Hällefors.

Hällefors Bostads AB
Klockarv. 18
712 33 Hällefors


Riksbyggen
Sikforsv. 17
712 34 HÄLLEFORS


Fastighets AB Brandbo
Sävenforsv. 23
712 93 Hällefors


Länsförsäkringar Fastighetsförmedling
Bergslagsv. 5
712 30 HÄLLEFORS


Gårvikens Entreprenad
Norrälgen 252
712 93 Hällefors


Samhall AB
Hantverksv. 7
712 34 HÄLLEFORS


Västra Fjällbo Samfällighetsförening
Barrv. 1
712 31 Hällefors

Annons:

Detaljinformation om orten Hällefors - fastighetsdata

Hällefors är en tätort och centralort i Hällefors kommun i Örebro län. Hellefors Bryggeri, numera (sedan april 2008) ägt av Spendrups bryggeri, är beläget mellan Hällefors och Grythyttan. Stålkoncernen Ovako har anläggningar i Hällefors liksom Stora Enso.

Yta: 633,07 hektar
Invånare: 4530, år 2010

Här hittar du mer information om Hällefors.

Förhoppningsvis kan något eller några av företagen ovan hjälpa dig med fastigheter i Hällefors. Om du inte hittat vad du söker rekommenderar vi att du ser dig om efter företag inom fastighetsbranschen i någon annan ort i Örebro.

Utvalda städer med fastigheter och fastighetsföretag

Nedan följer utvalda ställen och orter i vilka du kan hitta butiker och företag som kan hjälpa dig med fastigheter av olika slag.