Fastigheter, tomter och fastighetsbolag i Guldsmedshyttan

Annons:
I orten Guldsmedshyttan finns det ett antal olika fastighetsbolag och företag som arbetar med fastigheter på något sätt. Det kan vara som fastighetsbolag, fastighetsmäklare, förvaltning samt uthyrning av lägenheter och bostadsrätter samt olika kringliggande verksamheter inom fastighetsbranschen. Sammanlagt finns det idag 6 olika företag inom fastigheter i Guldsmedshyttan som du kan ta kontakt med om du t.ex. letar efter lediga bostäder eller lediga tomter i Guldsmedshyttan. Om det visar sig att du inte hittar något lämpligt företag i fastighetsbranschen i Guldsmedshyttan rekommenderar vi dig att ta kontakt med andra företag i närheten av Guldsmedshyttan som jobbar med fastigheter.

–> Adress, telefonnummer samt länkar till alla företag inom fastigheter ii Guldsmedshyttan hittar du en bit ner på sidan.

Eftersom utbudet samt priserna på att köpa fastigheter, hyra lägenheter samt köpa tomter i Guldsmedshyttan variera mellan olika fastighetsbolag samt område som fastigheten ligger i rekommenderar vi att du tar kontakt med flera av företagen inom fastigheter nedan för att få bästa erbjudandena på fastigheter i Guldsmedshyttan eller relaterade tjänster.

Lediga tomter i Guldsmedshyttan

För dig som letar efter lediga tomter i Guldsmedshyttan kan det i många fall vara lönsamt att ta kontakt med olika företag inom fastighetsbranschen eftersom dom i många fall även köper och säljer tomter. Tag en titt i listan nedan för att hitta lämpliga fastighetsbolag att kontakta.

Lediga lägenheter i Guldsmedshyttan

Även lediga lägenheter i Guldsmedshyttan går ofta att hitta genom att ringa runt bland olika företag inom fastighetsbranschen. Tag en titt i listan nedan och ring runt för att förhöra dig om lediga bostäder och lägenheter i Guldsmedshyttan.

Fastigheter och fastighetsbolag i Guldsmedshyttan

Nedan hittar du vår sammanställning över företag som på något sätt arbetar med fastigheter i Guldsmedshyttan. Dessa företag kanske kan hjälpa dig med att köpa tomt, köpa bostadsrätt, hyra lägenhet eller renovera fastighet i Guldsmedshyttan.

Stripa Gruvmiljö
Gruvbackev. 8
711 78 Guldsmedshyttan


Big River AB
Råsvalsv. 5
711 78 Guldsmedshyttan


Mc Alltjänst
Gjutarev. 8
711 78 Guldsmedshyttan


Reboda Samfällighetsförening
Reboda 166
711 78 GuldsmedshyttanStripa Fastighets AB
Herrgårdsv. 19


Mossbovikens Samfällighetsförening
Björkv. 29
711 78 Guldsmedshyttan

Annons:

Detaljinformation om orten Guldsmedshyttan - fastighetsdata

Guldsmedshyttan ingår i tätorten Storå i Lindesbergs kommun. På orten finns Global Castings Guldsmedshyttan AB, ett gjuteri. Orten är belägen längs med riksväg 50 cirka 1,5 mil norr om Lindesberg. Numera är bruket specialiserat som tillverkare av segjärn för vindkraftverk (Vestas). Brukets mekaniska verkstad ägs sedan 2006 av Empower.

Yta:
Invånare: , år

Här hittar du mer information om Guldsmedshyttan.

Förhoppningsvis kan något eller några av företagen ovan hjälpa dig med fastigheter i Guldsmedshyttan. Om du inte hittat vad du söker rekommenderar vi att du ser dig om efter företag inom fastighetsbranschen i någon annan ort i Örebro.

Utvalda städer med fastigheter och fastighetsföretag

Nedan följer utvalda ställen och orter i vilka du kan hitta butiker och företag som kan hjälpa dig med fastigheter av olika slag.