Fastigheter, tomter och fastighetsbolag i Grythyttan

Annons:
I orten Grythyttan finns det ett antal olika fastighetsbolag och företag som arbetar med fastigheter på något sätt. Det kan vara som fastighetsbolag, fastighetsmäklare, förvaltning samt uthyrning av lägenheter och bostadsrätter samt olika kringliggande verksamheter inom fastighetsbranschen. Sammanlagt finns det idag 14 olika företag inom fastigheter i Grythyttan som du kan ta kontakt med om du t.ex. letar efter lediga bostäder eller lediga tomter i Grythyttan. Om det visar sig att du inte hittar något lämpligt företag i fastighetsbranschen i Grythyttan rekommenderar vi dig att ta kontakt med andra företag i närheten av Grythyttan som jobbar med fastigheter.

–> Adress, telefonnummer samt länkar till alla företag inom fastigheter ii Grythyttan hittar du en bit ner på sidan.

Eftersom utbudet samt priserna på att köpa fastigheter, hyra lägenheter samt köpa tomter i Grythyttan variera mellan olika fastighetsbolag samt område som fastigheten ligger i rekommenderar vi att du tar kontakt med flera av företagen inom fastigheter nedan för att få bästa erbjudandena på fastigheter i Grythyttan eller relaterade tjänster.

Lediga tomter i Grythyttan

För dig som letar efter lediga tomter i Grythyttan kan det i många fall vara lönsamt att ta kontakt med olika företag inom fastighetsbranschen eftersom dom i många fall även köper och säljer tomter. Tag en titt i listan nedan för att hitta lämpliga fastighetsbolag att kontakta.

Lediga lägenheter i Grythyttan

Även lediga lägenheter i Grythyttan går ofta att hitta genom att ringa runt bland olika företag inom fastighetsbranschen. Tag en titt i listan nedan och ring runt för att förhöra dig om lediga bostäder och lägenheter i Grythyttan.

Fastigheter och fastighetsbolag i Grythyttan

Nedan hittar du vår sammanställning över företag som på något sätt arbetar med fastigheter i Grythyttan. Dessa företag kanske kan hjälpa dig med att köpa tomt, köpa bostadsrätt, hyra lägenhet eller renovera fastighet i Grythyttan.

Jordan-Breviks Samfällighetsförening
Jordan
GrythyttanHB Grythyttans Grus
LokavTages Fastighetsskötsel AB
Lugnsälven


Wirbacks Fastighetsförvaltning HB
S. Torrvarpen 123
712 94 GRYTHYTTANGamla Apoteket
MagasinsgGrythyttans Marktjänst, Jan Heydorn
Magasinsg


Videvikens Bygg AB
Bovik 76
712 94 GRYTHYTTAN


Grythyttans Hus AB
Kärvingeborn 75
712 95 GrythyttanStift Kungl Gyttjebad- O Brunnsanstalten Loka
Loka


Lövnäsuddens Vägsamfällighet

Bra Boende I Mellansverige KB
Kyrkbacken 4


Grythyttans Bygg O Anläggning
Sundsudden 4
712 94 GRYTHYTTAN


Loka Anders Åkeri AB
Lokav. 21
712 94 GRYTHYTTAN


Riverview Apartments AB
Kyrkbacken 4
712 60 Grythyttan

Annons:

Detaljinformation om orten Grythyttan - fastighetsdata

Grythyttan är en tätort i Hällefors kommun och kyrkbyn i Grythyttans socken. Orten ligger mellan sjöarna Torrvarpen och Sör-Älgen. I Grythyttan finns Grythyttans Gästgivaregård och Måltidens hus. Måltidens hus är en byggnad som ursprungligen användes vid världsutställningen i Sevilla 1992.

Yta: 152,37 hektar
Invånare: 891, år 2010

Här hittar du mer information om Grythyttan.

Förhoppningsvis kan något eller några av företagen ovan hjälpa dig med fastigheter i Grythyttan. Om du inte hittat vad du söker rekommenderar vi att du ser dig om efter företag inom fastighetsbranschen i någon annan ort i Örebro.

Utvalda städer med fastigheter och fastighetsföretag

Nedan följer utvalda ställen och orter i vilka du kan hitta butiker och företag som kan hjälpa dig med fastigheter av olika slag.