Fastigheter, tomter och fastighetsbolag i Glanshammar

Annons:
I orten Glanshammar finns det ett antal olika fastighetsbolag och företag som arbetar med fastigheter på något sätt. Det kan vara som fastighetsbolag, fastighetsmäklare, förvaltning samt uthyrning av lägenheter och bostadsrätter samt olika kringliggande verksamheter inom fastighetsbranschen. Sammanlagt finns det idag 10 olika företag inom fastigheter i Glanshammar som du kan ta kontakt med om du t.ex. letar efter lediga bostäder eller lediga tomter i Glanshammar. Om det visar sig att du inte hittar något lämpligt företag i fastighetsbranschen i Glanshammar rekommenderar vi dig att ta kontakt med andra företag i närheten av Glanshammar som jobbar med fastigheter.

–> Adress, telefonnummer samt länkar till alla företag inom fastigheter ii Glanshammar hittar du en bit ner på sidan.

Eftersom utbudet samt priserna på att köpa fastigheter, hyra lägenheter samt köpa tomter i Glanshammar variera mellan olika fastighetsbolag samt område som fastigheten ligger i rekommenderar vi att du tar kontakt med flera av företagen inom fastigheter nedan för att få bästa erbjudandena på fastigheter i Glanshammar eller relaterade tjänster.

Lediga tomter i Glanshammar

För dig som letar efter lediga tomter i Glanshammar kan det i många fall vara lönsamt att ta kontakt med olika företag inom fastighetsbranschen eftersom dom i många fall även köper och säljer tomter. Tag en titt i listan nedan för att hitta lämpliga fastighetsbolag att kontakta.

Lediga lägenheter i Glanshammar

Även lediga lägenheter i Glanshammar går ofta att hitta genom att ringa runt bland olika företag inom fastighetsbranschen. Tag en titt i listan nedan och ring runt för att förhöra dig om lediga bostäder och lägenheter i Glanshammar.

Fastigheter och fastighetsbolag i Glanshammar

Nedan hittar du vår sammanställning över företag som på något sätt arbetar med fastigheter i Glanshammar. Dessa företag kanske kan hjälpa dig med att köpa tomt, köpa bostadsrätt, hyra lägenhet eller renovera fastighet i Glanshammar.

Lars-Eriks El & Fastighetsservice
Ringv. 26
703 85 Glanshammar


Samfällighetsföreningen Essundet
Skävesund 401
705 97 GLANSHAMMARKumla-Krogesta Samfällighetsförening
KrogestaSyskonen Janssons, Kolja, Stiftelse
Skolv. 2 B


TFN Entreprenad
Nasta 608
705 96 Glanshammar


Sticksjö Samfällighetsförening
Sjöholmsv. 4
705 97 GLANSHAMMAREkblad, Kent
Gränsjö 430


Nastagatans Samfällighetsförening
Nasta 625
705 96 GlanshammarSkala Samfällighetsförening
TorphällaGlanshammars Vägförening
Rönnv

Annons:

Detaljinformation om orten Glanshammar - fastighetsdata

Glanshammar är en tätort i Örebro kommun och kyrkbyn i Glanshammars socken. Från Glanshammar kommer den kända Ekebergsmarmorn, Närkes landskapssten. I trakten öster om kyrkan bryts urbergskalksten av företaget Björka mineral.

Yta: 92,95 hektar
Invånare: 727, år 2010

Här hittar du mer information om Glanshammar.

Förhoppningsvis kan något eller några av företagen ovan hjälpa dig med fastigheter i Glanshammar. Om du inte hittat vad du söker rekommenderar vi att du ser dig om efter företag inom fastighetsbranschen i någon annan ort i Örebro.

Utvalda städer med fastigheter och fastighetsföretag

Nedan följer utvalda ställen och orter i vilka du kan hitta butiker och företag som kan hjälpa dig med fastigheter av olika slag.