Fastigheter, tomter och fastighetsbolag i Frövi

Annons:
I orten Frövi finns det ett antal olika fastighetsbolag och företag som arbetar med fastigheter på något sätt. Det kan vara som fastighetsbolag, fastighetsmäklare, förvaltning samt uthyrning av lägenheter och bostadsrätter samt olika kringliggande verksamheter inom fastighetsbranschen. Sammanlagt finns det idag 18 olika företag inom fastigheter i Frövi som du kan ta kontakt med om du t.ex. letar efter lediga bostäder eller lediga tomter i Frövi. Om det visar sig att du inte hittar något lämpligt företag i fastighetsbranschen i Frövi rekommenderar vi dig att ta kontakt med andra företag i närheten av Frövi som jobbar med fastigheter.

–> Adress, telefonnummer samt länkar till alla företag inom fastigheter ii Frövi hittar du en bit ner på sidan.

Eftersom utbudet samt priserna på att köpa fastigheter, hyra lägenheter samt köpa tomter i Frövi variera mellan olika fastighetsbolag samt område som fastigheten ligger i rekommenderar vi att du tar kontakt med flera av företagen inom fastigheter nedan för att få bästa erbjudandena på fastigheter i Frövi eller relaterade tjänster.

Lediga tomter i Frövi

För dig som letar efter lediga tomter i Frövi kan det i många fall vara lönsamt att ta kontakt med olika företag inom fastighetsbranschen eftersom dom i många fall även köper och säljer tomter. Tag en titt i listan nedan för att hitta lämpliga fastighetsbolag att kontakta.

Lediga lägenheter i Frövi

Även lediga lägenheter i Frövi går ofta att hitta genom att ringa runt bland olika företag inom fastighetsbranschen. Tag en titt i listan nedan och ring runt för att förhöra dig om lediga bostäder och lägenheter i Frövi.

Fastigheter och fastighetsbolag i Frövi

Nedan hittar du vår sammanställning över företag som på något sätt arbetar med fastigheter i Frövi. Dessa företag kanske kan hjälpa dig med att köpa tomt, köpa bostadsrätt, hyra lägenhet eller renovera fastighet i Frövi.

Lia-Hinsebergs Samfällighetsförening
Lia 224
718 92 FRÖVIJonas Andersson Racing
Järnvägsg. 17


Bygg & Fastighetsservice Peter Eriksson
Rabostan 214
718 92 FRÖVI


Blixterboda-Spånga Samfällighetsförening
Blixterboda
718 91 FröviSolinge Affärskraft AB
Kofallsv


Fastighet Arnbomsgatan AB
Fänsboda 150
718 91 FröviFänsboda AB
Fänsboda


Salemförsaml
Centralv. 50
718 30 FRÖVI


Frövifors Musikkår
Solviksg. 7
718 31 FröviB&B Tools Fastigheter I Örebro AB
FänsbodaHG Hem AB
Stenstav. 14Frövibostäder AB
Rabostan


Ånsta Park AB
N. Bang. 28
718 32 FRÖVI


Halbeco Fastigheter Frövi AB
Mossboda 112
718 92 FRÖVIEnergi och Miljö I Oppboga AB
070


Frövi Pensionärsförening
Blåbärsstigen 15
718 33 Frövi


Frövi Företagsby AB
N. Bang. 28
718 32 FRÖVI


Halbeco Fastigheter Halmstad AB
Mossboda 112
718 92 FRÖVI

Annons:

Detaljinformation om orten Frövi - fastighetsdata

Frövi är en tätort i sydöstra delen av Lindesbergs kommun, Örebro län, Västmanland. I Frövi är BillerudKorsnäs Frövi den största arbetsgivaren, vilket också är sevärdheterna med sitt pappersbruksmuseum. I orten ligger också Näsby kyrka, sockenkyrkan i Näsby socken.

Yta: 365,61 hektar
Invånare: 2516, år 2010

Här hittar du mer information om Frövi.

Förhoppningsvis kan något eller några av företagen ovan hjälpa dig med fastigheter i Frövi. Om du inte hittat vad du söker rekommenderar vi att du ser dig om efter företag inom fastighetsbranschen i någon annan ort i Örebro.

Utvalda städer med fastigheter och fastighetsföretag

Nedan följer utvalda ställen och orter i vilka du kan hitta butiker och företag som kan hjälpa dig med fastigheter av olika slag.