Fastigheter, tomter och fastighetsbolag i Fjugesta

Annons:
I orten Fjugesta finns det ett antal olika fastighetsbolag och företag som arbetar med fastigheter på något sätt. Det kan vara som fastighetsbolag, fastighetsmäklare, förvaltning samt uthyrning av lägenheter och bostadsrätter samt olika kringliggande verksamheter inom fastighetsbranschen. Sammanlagt finns det idag 18 olika företag inom fastigheter i Fjugesta som du kan ta kontakt med om du t.ex. letar efter lediga bostäder eller lediga tomter i Fjugesta. Om det visar sig att du inte hittar något lämpligt företag i fastighetsbranschen i Fjugesta rekommenderar vi dig att ta kontakt med andra företag i närheten av Fjugesta som jobbar med fastigheter.

–> Adress, telefonnummer samt länkar till alla företag inom fastigheter ii Fjugesta hittar du en bit ner på sidan.

Eftersom utbudet samt priserna på att köpa fastigheter, hyra lägenheter samt köpa tomter i Fjugesta variera mellan olika fastighetsbolag samt område som fastigheten ligger i rekommenderar vi att du tar kontakt med flera av företagen inom fastigheter nedan för att få bästa erbjudandena på fastigheter i Fjugesta eller relaterade tjänster.

Lediga tomter i Fjugesta

För dig som letar efter lediga tomter i Fjugesta kan det i många fall vara lönsamt att ta kontakt med olika företag inom fastighetsbranschen eftersom dom i många fall även köper och säljer tomter. Tag en titt i listan nedan för att hitta lämpliga fastighetsbolag att kontakta.

Lediga lägenheter i Fjugesta

Även lediga lägenheter i Fjugesta går ofta att hitta genom att ringa runt bland olika företag inom fastighetsbranschen. Tag en titt i listan nedan och ring runt för att förhöra dig om lediga bostäder och lägenheter i Fjugesta.

Fastigheter och fastighetsbolag i Fjugesta

Nedan hittar du vår sammanställning över företag som på något sätt arbetar med fastigheter i Fjugesta. Dessa företag kanske kan hjälpa dig med att köpa tomt, köpa bostadsrätt, hyra lägenhet eller renovera fastighet i Fjugesta.

LekebergsBostäder AB
Bang. 7
716 31 FJUGESTA


Västernärkes Fastighets AB
Vallg. 43
716 31 FJUGESTA


Ankis Magasin I Käxle
Käxle 4135
716 91 FJUGESTA


Hidinge-Spångakärrens Dikningsföretag 1919
Hidingegård
716 92 FjugestaLummerns Samfällighetsförening
LummergVårbo Förvaltnings AB
BangAej Re Consulting AB
Bergsg


Värhulta Gårdsmäklare
0585 - 262 00Närkesinkan AB
Storg. 29
716 30 FjugestaSödra Tångeråsa Vägsamfällighet
TångeråsaSjösidans Samfällighetsförening
LogsjöHenrik Haglund
KulltorpLekebergs Kommunfastigheter AB
Bang. 7


Värhulta AB
St. Luggavi Gård
716 92 Fjugesta


Nisab
Vallg. 43
716 31 FJUGESTAMagasinet I Lekeberg AB
LUppstickaren I Fjugesta AB
öVägsamfälligheten T 217-46 Hidinge
Marsvinshov

Annons:

Detaljinformation om orten Fjugesta - fastighetsdata

Fjugesta är en tätort i Närke samt sedan 1995 centralort i Lekebergs kommun, Örebro län. Sydöst om Fjugesta ligger Riseberga kloster. Fjugesta by har anor sen medeltiden, men dagens samhälle växte fram runt Fjugesta järnvägsstation längs Svartåbanan som invigdes 1897.

Yta: 208,83 hektar
Invånare: 2033, år 2010

Här hittar du mer information om Fjugesta.

Förhoppningsvis kan något eller några av företagen ovan hjälpa dig med fastigheter i Fjugesta. Om du inte hittat vad du söker rekommenderar vi att du ser dig om efter företag inom fastighetsbranschen i någon annan ort i Örebro.

Utvalda städer med fastigheter och fastighetsföretag

Nedan följer utvalda ställen och orter i vilka du kan hitta butiker och företag som kan hjälpa dig med fastigheter av olika slag.