Fastigheter, tomter och fastighetsbolag i Finnerödja

Annons:
I orten Finnerödja finns det ett antal olika fastighetsbolag och företag som arbetar med fastigheter på något sätt. Det kan vara som fastighetsbolag, fastighetsmäklare, förvaltning samt uthyrning av lägenheter och bostadsrätter samt olika kringliggande verksamheter inom fastighetsbranschen. Sammanlagt finns det idag 7 olika företag inom fastigheter i Finnerödja som du kan ta kontakt med om du t.ex. letar efter lediga bostäder eller lediga tomter i Finnerödja. Om det visar sig att du inte hittar något lämpligt företag i fastighetsbranschen i Finnerödja rekommenderar vi dig att ta kontakt med andra företag i närheten av Finnerödja som jobbar med fastigheter.

–> Adress, telefonnummer samt länkar till alla företag inom fastigheter ii Finnerödja hittar du en bit ner på sidan.

Eftersom utbudet samt priserna på att köpa fastigheter, hyra lägenheter samt köpa tomter i Finnerödja variera mellan olika fastighetsbolag samt område som fastigheten ligger i rekommenderar vi att du tar kontakt med flera av företagen inom fastigheter nedan för att få bästa erbjudandena på fastigheter i Finnerödja eller relaterade tjänster.

Lediga tomter i Finnerödja

För dig som letar efter lediga tomter i Finnerödja kan det i många fall vara lönsamt att ta kontakt med olika företag inom fastighetsbranschen eftersom dom i många fall även köper och säljer tomter. Tag en titt i listan nedan för att hitta lämpliga fastighetsbolag att kontakta.

Lediga lägenheter i Finnerödja

Även lediga lägenheter i Finnerödja går ofta att hitta genom att ringa runt bland olika företag inom fastighetsbranschen. Tag en titt i listan nedan och ring runt för att förhöra dig om lediga bostäder och lägenheter i Finnerödja.

Fastigheter och fastighetsbolag i Finnerödja

Nedan hittar du vår sammanställning över företag som på något sätt arbetar med fastigheter i Finnerödja. Dessa företag kanske kan hjälpa dig med att köpa tomt, köpa bostadsrätt, hyra lägenhet eller renovera fastighet i Finnerödja.

Tivedsmäklaren
Tivedsv. 6
695 50 FINNERÖDJA


Gruffmans Tjänster AB
Industrig. 2
695 50 FINNERÖDJAP:E Allfix & Bud, HB
Kvarntorp


Prinsgårdarnas Samfällighetsförening
Herrgårdsfallet 167
695 93 FinnerödjaSnickarbyggets Samfällighetsförening
HagebergTrehörningens Vägsamfällighet
TrehörningenMma Fastigheter AB
Kronv. 5

Annons:

Detaljinformation om orten Finnerödja - fastighetsdata

Finnerödja är en tätort i Laxå kommun i Örebro län och kyrkby i Finnerödja socken i Västergötland. Orten ligger i Tiveden vid Västra stambanan och E20, i Västergötland. Finnerödja var tidigare känd för sina jordgubbsodlingar, vilka var omfattande mellan 1940-talet och början av 1980-talet.

Yta: 101,33 hektar
Invånare: 604, år 2010

Här hittar du mer information om Finnerödja.

Förhoppningsvis kan något eller några av företagen ovan hjälpa dig med fastigheter i Finnerödja. Om du inte hittat vad du söker rekommenderar vi att du ser dig om efter företag inom fastighetsbranschen i någon annan ort i Örebro.

Utvalda städer med fastigheter och fastighetsföretag

Nedan följer utvalda ställen och orter i vilka du kan hitta butiker och företag som kan hjälpa dig med fastigheter av olika slag.