Fastigheter, tomter och fastighetsbolag i Fellingsbro

Annons:
I orten Fellingsbro finns det ett antal olika fastighetsbolag och företag som arbetar med fastigheter på något sätt. Det kan vara som fastighetsbolag, fastighetsmäklare, förvaltning samt uthyrning av lägenheter och bostadsrätter samt olika kringliggande verksamheter inom fastighetsbranschen. Sammanlagt finns det idag 17 olika företag inom fastigheter i Fellingsbro som du kan ta kontakt med om du t.ex. letar efter lediga bostäder eller lediga tomter i Fellingsbro. Om det visar sig att du inte hittar något lämpligt företag i fastighetsbranschen i Fellingsbro rekommenderar vi dig att ta kontakt med andra företag i närheten av Fellingsbro som jobbar med fastigheter.

–> Adress, telefonnummer samt länkar till alla företag inom fastigheter ii Fellingsbro hittar du en bit ner på sidan.

Eftersom utbudet samt priserna på att köpa fastigheter, hyra lägenheter samt köpa tomter i Fellingsbro variera mellan olika fastighetsbolag samt område som fastigheten ligger i rekommenderar vi att du tar kontakt med flera av företagen inom fastigheter nedan för att få bästa erbjudandena på fastigheter i Fellingsbro eller relaterade tjänster.

Lediga tomter i Fellingsbro

För dig som letar efter lediga tomter i Fellingsbro kan det i många fall vara lönsamt att ta kontakt med olika företag inom fastighetsbranschen eftersom dom i många fall även köper och säljer tomter. Tag en titt i listan nedan för att hitta lämpliga fastighetsbolag att kontakta.

Lediga lägenheter i Fellingsbro

Även lediga lägenheter i Fellingsbro går ofta att hitta genom att ringa runt bland olika företag inom fastighetsbranschen. Tag en titt i listan nedan och ring runt för att förhöra dig om lediga bostäder och lägenheter i Fellingsbro.

Fastigheter och fastighetsbolag i Fellingsbro

Nedan hittar du vår sammanställning över företag som på något sätt arbetar med fastigheter i Fellingsbro. Dessa företag kanske kan hjälpa dig med att köpa tomt, köpa bostadsrätt, hyra lägenhet eller renovera fastighet i Fellingsbro.

Isenberg, Dagmar Inga-Lill
Öby 113
732 73 FELLINGSBRO


Alltjänst I Fellingsbro AB
Manillav. 11
732 72 FellingsbroMarkus Företagstjänst
Oppeby


Hammarhagens Bygg AB
Nybble Rullan 476
732 72 Fellingsbro


Rswedarb AB
Ålsänge 140
732 73 FELLINGSBROFastighetsbolaget Fellingsbro HB
BergsvOppboga Säteri
Bellevuev


Klockargården 8 AB
Bellevuev. 3
732 72 FellingsbroEriksson, Kent-Eric Yngve
Vässlingby 148


T Östlin Fastigheter AB
Storg. 4
732 71 FELLINGSBROFellingsbro Östra Vägsamfällighet
Bergaby NävstaSparsta Vägsamfällighet
SparstaFellingsbro Lager & Fastigheter AB
Hästskov. 11Oppbogahem AB
Bellevuev. 3Palatinen Fellingsbro AB
Torgv. 10


F R:s Montage & Svets Fellingsbro
Skulstav. 4
732 71 FELLINGSBRO


Otteshagen 1:2-1:7 AB
Bellevuev. 3
732 72 Fellingsbro

Annons:

Detaljinformation om orten Fellingsbro - fastighetsdata

Fellingsbro är en tätort i Lindesbergs kommun. Fellingsbro består av en liten kärna av bebyggelse med huvudsakligen villaområden runt järnvägen, i övrigt finns mest åkermark. E Ett par kilometer norr om samhället ligger Fellingsbro kyrka.

Yta: 230,48 hektar
Invånare: 1384, år 2010

Här hittar du mer information om Fellingsbro.

Förhoppningsvis kan något eller några av företagen ovan hjälpa dig med fastigheter i Fellingsbro. Om du inte hittat vad du söker rekommenderar vi att du ser dig om efter företag inom fastighetsbranschen i någon annan ort i Örebro.

Utvalda städer med fastigheter och fastighetsföretag

Nedan följer utvalda ställen och orter i vilka du kan hitta butiker och företag som kan hjälpa dig med fastigheter av olika slag.