Fastigheter, tomter och fastighetsbolag i Degerfors

Annons:
I orten Degerfors finns det ett antal olika fastighetsbolag och företag som arbetar med fastigheter på något sätt. Det kan vara som fastighetsbolag, fastighetsmäklare, förvaltning samt uthyrning av lägenheter och bostadsrätter samt olika kringliggande verksamheter inom fastighetsbranschen. Sammanlagt finns det idag 12 olika företag inom fastigheter i Degerfors som du kan ta kontakt med om du t.ex. letar efter lediga bostäder eller lediga tomter i Degerfors. Om det visar sig att du inte hittar något lämpligt företag i fastighetsbranschen i Degerfors rekommenderar vi dig att ta kontakt med andra företag i närheten av Degerfors som jobbar med fastigheter.

–> Adress, telefonnummer samt länkar till alla företag inom fastigheter ii Degerfors hittar du en bit ner på sidan.

Eftersom utbudet samt priserna på att köpa fastigheter, hyra lägenheter samt köpa tomter i Degerfors variera mellan olika fastighetsbolag samt område som fastigheten ligger i rekommenderar vi att du tar kontakt med flera av företagen inom fastigheter nedan för att få bästa erbjudandena på fastigheter i Degerfors eller relaterade tjänster.

Lediga tomter i Degerfors

För dig som letar efter lediga tomter i Degerfors kan det i många fall vara lönsamt att ta kontakt med olika företag inom fastighetsbranschen eftersom dom i många fall även köper och säljer tomter. Tag en titt i listan nedan för att hitta lämpliga fastighetsbolag att kontakta.

Lediga lägenheter i Degerfors

Även lediga lägenheter i Degerfors går ofta att hitta genom att ringa runt bland olika företag inom fastighetsbranschen. Tag en titt i listan nedan och ring runt för att förhöra dig om lediga bostäder och lägenheter i Degerfors.

Fastigheter och fastighetsbolag i Degerfors

Nedan hittar du vår sammanställning över företag som på något sätt arbetar med fastigheter i Degerfors. Dessa företag kanske kan hjälpa dig med att köpa tomt, köpa bostadsrätt, hyra lägenhet eller renovera fastighet i Degerfors.

Degerfors Industrihus AB
0586 - 485 50Degerforsbyggen AB
Storg. 18
693 33 DEGERFORS


Senäte Fastigheter
Sandg. 23
693 31 DEGERFORS


K & A Bergstedts Hyresfastigheter AB
Håkanbol 605
693 92 DegerforsMäklarhuset
Medborgarg. 12


Degerfors Bed & Breakfast
Storg. 31
693 33 DEGERFORS


Degerfors Mek. Verkstad AB
Gjuterig. 16
693 35 DEGERFORS


Degerfors Parkensentreprenad AB
Ö. Långg. 17
693 33 DEGERFORS


Medtech Equipment Sweden
Åsg. 7
693 35 DEGERFORS


Wigwam AB
Ångermannag. 4
693 35 DEGERFORS


Sveafallen Fastigheter AB
Strömsnäsv. 4
693 32 DegerforsTOROMA FASTIGHETS AB
Industrig

Annons:

Detaljinformation om orten Degerfors - fastighetsdata

Degerfors är en tätort och centralort i Degerfors kommun, Örebro län. Degerfors är ett brukssamhälle med stor anknytning till ortens huvudindustri, Degerfors Järnverk. Degerfors omnämns i flera läroböcker för sina många jättegrytor och andra spår från istiden.

Yta: 713,53 hektar
Invånare: 7160, år 2010

Här hittar du mer information om Degerfors.

Förhoppningsvis kan något eller några av företagen ovan hjälpa dig med fastigheter i Degerfors. Om du inte hittat vad du söker rekommenderar vi att du ser dig om efter företag inom fastighetsbranschen i någon annan ort i Örebro.

Utvalda städer med fastigheter och fastighetsföretag

Nedan följer utvalda ställen och orter i vilka du kan hitta butiker och företag som kan hjälpa dig med fastigheter av olika slag.