Fastigheter, tomter och fastighetsbolag i Åtorp

Annons:
I orten Åtorp finns det ett antal olika fastighetsbolag och företag som arbetar med fastigheter på något sätt. Det kan vara som fastighetsbolag, fastighetsmäklare, förvaltning samt uthyrning av lägenheter och bostadsrätter samt olika kringliggande verksamheter inom fastighetsbranschen. Sammanlagt finns det idag 6 olika företag inom fastigheter i Åtorp som du kan ta kontakt med om du t.ex. letar efter lediga bostäder eller lediga tomter i Åtorp. Om det visar sig att du inte hittar något lämpligt företag i fastighetsbranschen i Åtorp rekommenderar vi dig att ta kontakt med andra företag i närheten av Åtorp som jobbar med fastigheter.

–> Adress, telefonnummer samt länkar till alla företag inom fastigheter ii Åtorp hittar du en bit ner på sidan.

Eftersom utbudet samt priserna på att köpa fastigheter, hyra lägenheter samt köpa tomter i Åtorp variera mellan olika fastighetsbolag samt område som fastigheten ligger i rekommenderar vi att du tar kontakt med flera av företagen inom fastigheter nedan för att få bästa erbjudandena på fastigheter i Åtorp eller relaterade tjänster.

Lediga tomter i Åtorp

För dig som letar efter lediga tomter i Åtorp kan det i många fall vara lönsamt att ta kontakt med olika företag inom fastighetsbranschen eftersom dom i många fall även köper och säljer tomter. Tag en titt i listan nedan för att hitta lämpliga fastighetsbolag att kontakta.

Lediga lägenheter i Åtorp

Även lediga lägenheter i Åtorp går ofta att hitta genom att ringa runt bland olika företag inom fastighetsbranschen. Tag en titt i listan nedan och ring runt för att förhöra dig om lediga bostäder och lägenheter i Åtorp.

Fastigheter och fastighetsbolag i Åtorp

Nedan hittar du vår sammanställning över företag som på något sätt arbetar med fastigheter i Åtorp. Dessa företag kanske kan hjälpa dig med att köpa tomt, köpa bostadsrätt, hyra lägenhet eller renovera fastighet i Åtorp.

Peters Trädgårdstjänst
Lämås 175
693 94 åtorp


Lennart Andersson För N Julön 1:3
N. Julön
693 94 åtorp


Anders Fastigheter I Moo AB
Mo 156
693 95 ÅTORPCalendula Trading AB
älvsätersvSund-Rudstorps Vägsamfällighet
VårboJannes Motor, Åtorp
åtorp

Annons:

Detaljinformation om orten Åtorp - fastighetsdata

Åtorp är en tätort i Degerfors kommun och kyrkbyn i Nysunds socken. Genom det lilla samhället Åtorp rinner Letälven ner mot sjön Skagern. Huvuddelen av tätorten, den del som ligger väster om Letälven, ligger i landskapet Värmland, medan den östra delen ligger i Närke.

Yta: 28,18 hektar
Invånare: 212, år 2010

Här hittar du mer information om Åtorp.

Förhoppningsvis kan något eller några av företagen ovan hjälpa dig med fastigheter i Åtorp. Om du inte hittat vad du söker rekommenderar vi att du ser dig om efter företag inom fastighetsbranschen i någon annan ort i Örebro.

Utvalda städer med fastigheter och fastighetsföretag

Nedan följer utvalda ställen och orter i vilka du kan hitta butiker och företag som kan hjälpa dig med fastigheter av olika slag.