Fastigheter, tomter och fastighetsbolag i Askersund

Annons:
I orten Askersund finns det ett antal olika fastighetsbolag och företag som arbetar med fastigheter på något sätt. Det kan vara som fastighetsbolag, fastighetsmäklare, förvaltning samt uthyrning av lägenheter och bostadsrätter samt olika kringliggande verksamheter inom fastighetsbranschen. Sammanlagt finns det idag 6 olika företag inom fastigheter i Askersund som du kan ta kontakt med om du t.ex. letar efter lediga bostäder eller lediga tomter i Askersund. Om det visar sig att du inte hittar något lämpligt företag i fastighetsbranschen i Askersund rekommenderar vi dig att ta kontakt med andra företag i närheten av Askersund som jobbar med fastigheter.

–> Adress, telefonnummer samt länkar till alla företag inom fastigheter ii Askersund hittar du en bit ner på sidan.

Eftersom utbudet samt priserna på att köpa fastigheter, hyra lägenheter samt köpa tomter i Askersund variera mellan olika fastighetsbolag samt område som fastigheten ligger i rekommenderar vi att du tar kontakt med flera av företagen inom fastigheter nedan för att få bästa erbjudandena på fastigheter i Askersund eller relaterade tjänster.

Lediga tomter i Askersund

För dig som letar efter lediga tomter i Askersund kan det i många fall vara lönsamt att ta kontakt med olika företag inom fastighetsbranschen eftersom dom i många fall även köper och säljer tomter. Tag en titt i listan nedan för att hitta lämpliga fastighetsbolag att kontakta.

Lediga lägenheter i Askersund

Även lediga lägenheter i Askersund går ofta att hitta genom att ringa runt bland olika företag inom fastighetsbranschen. Tag en titt i listan nedan och ring runt för att förhöra dig om lediga bostäder och lägenheter i Askersund.

Fastigheter och fastighetsbolag i Askersund

Nedan hittar du vår sammanställning över företag som på något sätt arbetar med fastigheter i Askersund. Dessa företag kanske kan hjälpa dig med att köpa tomt, köpa bostadsrätt, hyra lägenhet eller renovera fastighet i Askersund.

AskersundsBostäder AB
Bergslagsv. 4
696 31 ASKERSUND


Askersunds Industrifastigheter AB
Bergslagsv. 4
696 31 ASKERSUND


Kent Oliv Invest AB
Håkantorp Gralslund 316
696 92 Askersund


Stockshammar Köksdesign & Inredning AB
Stockshammar Gård
696 92 Askersund


Fastighetsföreningen Björnvik U P A
Björnvik
696 91 ASKERSUND


Perssons Förvaltnings AB, P-O
Hagav. 5
696 31 ASKERSUND

Annons:

Detaljinformation om orten Askersund - fastighetsdata

Askersund är en tätort samt centralort i Askersunds kommun i Örebro län i södra Närke. Stadskärnan är fortfarande präglad av sin trähusbebyggelse och sina båda kyrkor. Sofia Magdalena är ritad av Olof Tempelman och Askersunds landskyrka av Jean de la Vallée och Erik Dahlbergh.

Yta: 278,02 hektar
Invånare: 3887, år 2010

Här hittar du mer information om Askersund.

Förhoppningsvis kan något eller några av företagen ovan hjälpa dig med fastigheter i Askersund. Om du inte hittat vad du söker rekommenderar vi att du ser dig om efter företag inom fastighetsbranschen i någon annan ort i Örebro.

Utvalda städer med fastigheter och fastighetsföretag

Nedan följer utvalda ställen och orter i vilka du kan hitta butiker och företag som kan hjälpa dig med fastigheter av olika slag.