Fastigheter, tomter och fastighetsbolag i Zinkgruvan

Annons:
I orten Zinkgruvan finns det ett antal olika fastighetsbolag och företag som arbetar med fastigheter på något sätt. Det kan vara som fastighetsbolag, fastighetsmäklare, förvaltning samt uthyrning av lägenheter och bostadsrätter samt olika kringliggande verksamheter inom fastighetsbranschen. Sammanlagt finns det idag 4 olika företag inom fastigheter i Zinkgruvan som du kan ta kontakt med om du t.ex. letar efter lediga bostäder eller lediga tomter i Zinkgruvan. Om det visar sig att du inte hittar något lämpligt företag i fastighetsbranschen i Zinkgruvan rekommenderar vi dig att ta kontakt med andra företag i närheten av Zinkgruvan som jobbar med fastigheter.

–> Adress, telefonnummer samt länkar till alla företag inom fastigheter ii Zinkgruvan hittar du en bit ner på sidan.

Eftersom utbudet samt priserna på att köpa fastigheter, hyra lägenheter samt köpa tomter i Zinkgruvan variera mellan olika fastighetsbolag samt område som fastigheten ligger i rekommenderar vi att du tar kontakt med flera av företagen inom fastigheter nedan för att få bästa erbjudandena på fastigheter i Zinkgruvan eller relaterade tjänster.

Lediga tomter i Zinkgruvan

För dig som letar efter lediga tomter i Zinkgruvan kan det i många fall vara lönsamt att ta kontakt med olika företag inom fastighetsbranschen eftersom dom i många fall även köper och säljer tomter. Tag en titt i listan nedan för att hitta lämpliga fastighetsbolag att kontakta.

Lediga lägenheter i Zinkgruvan

Även lediga lägenheter i Zinkgruvan går ofta att hitta genom att ringa runt bland olika företag inom fastighetsbranschen. Tag en titt i listan nedan och ring runt för att förhöra dig om lediga bostäder och lägenheter i Zinkgruvan.

Fastigheter och fastighetsbolag i Zinkgruvan

Nedan hittar du vår sammanställning över företag som på något sätt arbetar med fastigheter i Zinkgruvan. Dessa företag kanske kan hjälpa dig med att köpa tomt, köpa bostadsrätt, hyra lägenhet eller renovera fastighet i Zinkgruvan.

Dalby Byamän
Dalby Gård
696 96 ZINKGRUVANIsåsen I:s Samfällighetsförening
DalvHindstorps Vägsamfällighet
TybbleHåkan Karlsson Tybble
Tybble 131

Annons:

Detaljinformation om orten Zinkgruvan - fastighetsdata

Zinkgruvan är en tätort i Askersunds kommun, Örebro län belägen i östra delen av Hammars socken . Ortens historia är nära knuten till gruvans och byn, liksom gruvan, uppstod på 1800-talet. Zinkgruvan är beläget ovanför en ovanligt zinkrik malmåder, två mil från Askersund.

Yta: 225,33 hektar
Invånare: 391, år 2010

Här hittar du mer information om Zinkgruvan.

Förhoppningsvis kan något eller några av företagen ovan hjälpa dig med fastigheter i Zinkgruvan. Om du inte hittat vad du söker rekommenderar vi att du ser dig om efter företag inom fastighetsbranschen i någon annan ort i Örebro.

Utvalda städer med fastigheter och fastighetsföretag

Nedan följer utvalda ställen och orter i vilka du kan hitta butiker och företag som kan hjälpa dig med fastigheter av olika slag.