Fastigheter, tomter och fastighetsbolag i Kumla

Annons:
I orten Kumla finns det ett antal olika fastighetsbolag och företag som arbetar med fastigheter på något sätt. Det kan vara som fastighetsbolag, fastighetsmäklare, förvaltning samt uthyrning av lägenheter och bostadsrätter samt olika kringliggande verksamheter inom fastighetsbranschen. Sammanlagt finns det idag 12 olika företag inom fastigheter i Kumla som du kan ta kontakt med om du t.ex. letar efter lediga bostäder eller lediga tomter i Kumla. Om det visar sig att du inte hittar något lämpligt företag i fastighetsbranschen i Kumla rekommenderar vi dig att ta kontakt med andra företag i närheten av Kumla som jobbar med fastigheter.

–> Adress, telefonnummer samt länkar till alla företag inom fastigheter ii Kumla hittar du en bit ner på sidan.

Eftersom utbudet samt priserna på att köpa fastigheter, hyra lägenheter samt köpa tomter i Kumla variera mellan olika fastighetsbolag samt område som fastigheten ligger i rekommenderar vi att du tar kontakt med flera av företagen inom fastigheter nedan för att få bästa erbjudandena på fastigheter i Kumla eller relaterade tjänster.

Lediga tomter i Kumla

För dig som letar efter lediga tomter i Kumla kan det i många fall vara lönsamt att ta kontakt med olika företag inom fastighetsbranschen eftersom dom i många fall även köper och säljer tomter. Tag en titt i listan nedan för att hitta lämpliga fastighetsbolag att kontakta.

Lediga lägenheter i Kumla

Även lediga lägenheter i Kumla går ofta att hitta genom att ringa runt bland olika företag inom fastighetsbranschen. Tag en titt i listan nedan och ring runt för att förhöra dig om lediga bostäder och lägenheter i Kumla.

Fastigheter och fastighetsbolag i Kumla

Nedan hittar du vår sammanställning över företag som på något sätt arbetar med fastigheter i Kumla. Dessa företag kanske kan hjälpa dig med att köpa tomt, köpa bostadsrätt, hyra lägenhet eller renovera fastighet i Kumla.

Byggnadskontroll & Mögelspårning
Hagendalsv. 28
692 30 Kumla


Kumla Fastigheter AB
Stationsg. 14
692 35 KUMLA


Xl-Bygg Björka AB
Kumla-björka 206
692 93 KUMLA


AML Arkiv & Magasinlagret AB
Sätra Gård 106
692 91 KUMLA


Elektromontage
V. Drottningg. 46
692 33 KUMLA


Kumla Fastighets- och Trädgårdsservice
Linnég. 33
692 33 KUMLA


Säbylunds Egendom
Säbylund Herrgården 101
692 91 KUMLA


Oden Maskin Fastighets AB
019 - 58 73 00Kumla Fastighetsförvaltning AB
Willéng. 92
692 38 KumlaFårets Samfällighetsförening
SolhemsgOden Entreprenad Fastighets AB
019


Enmalm Persson Förvaltning AB
019 - 56 95 00


Annons:

Detaljinformation om orten Kumla - fastighetsdata

Kumla är en tätort (stad) i Närke och centralort i Kumla kommun i Örebro län. Kumla ligger 4 km från den yttre stadsdelen Mosås i Örebro tätort. Idag finns skotillverkaren Arbesko kvar i Kumla. Bland dagens industrier finns Procordia Food som tillverkar sylt och saft under varumärket BOB och Ericsson som tillverkar mobilkommunikationssystem.

Yta: 778,70 hektar
Invånare: 14062, år 2010

Här hittar du mer information om Kumla.

Förhoppningsvis kan något eller några av företagen ovan hjälpa dig med fastigheter i Kumla. Om du inte hittat vad du söker rekommenderar vi att du ser dig om efter företag inom fastighetsbranschen i någon annan ort i Örebro.

Utvalda städer med fastigheter och fastighetsföretag

Nedan följer utvalda ställen och orter i vilka du kan hitta butiker och företag som kan hjälpa dig med fastigheter av olika slag.