Fastigheter, tomter och fastighetsbolag i Vuollerim

Annons:
I orten Vuollerim finns det ett antal olika fastighetsbolag och företag som arbetar med fastigheter på något sätt. Det kan vara som fastighetsbolag, fastighetsmäklare, förvaltning samt uthyrning av lägenheter och bostadsrätter samt olika kringliggande verksamheter inom fastighetsbranschen. Sammanlagt finns det idag 6 olika företag inom fastigheter i Vuollerim som du kan ta kontakt med om du t.ex. letar efter lediga bostäder eller lediga tomter i Vuollerim. Om det visar sig att du inte hittar något lämpligt företag i fastighetsbranschen i Vuollerim rekommenderar vi dig att ta kontakt med andra företag i närheten av Vuollerim som jobbar med fastigheter.

–> Adress, telefonnummer samt länkar till alla företag inom fastigheter ii Vuollerim hittar du en bit ner på sidan.

Eftersom utbudet samt priserna på att köpa fastigheter, hyra lägenheter samt köpa tomter i Vuollerim variera mellan olika fastighetsbolag samt område som fastigheten ligger i rekommenderar vi att du tar kontakt med flera av företagen inom fastigheter nedan för att få bästa erbjudandena på fastigheter i Vuollerim eller relaterade tjänster.

Lediga tomter i Vuollerim

För dig som letar efter lediga tomter i Vuollerim kan det i många fall vara lönsamt att ta kontakt med olika företag inom fastighetsbranschen eftersom dom i många fall även köper och säljer tomter. Tag en titt i listan nedan för att hitta lämpliga fastighetsbolag att kontakta.

Lediga lägenheter i Vuollerim

Även lediga lägenheter i Vuollerim går ofta att hitta genom att ringa runt bland olika företag inom fastighetsbranschen. Tag en titt i listan nedan och ring runt för att förhöra dig om lediga bostäder och lägenheter i Vuollerim.

Fastigheter och fastighetsbolag i Vuollerim

Nedan hittar du vår sammanställning över företag som på något sätt arbetar med fastigheter i Vuollerim. Dessa företag kanske kan hjälpa dig med att köpa tomt, köpa bostadsrätt, hyra lägenhet eller renovera fastighet i Vuollerim.

The Village Team AB
0976 - 100 03Norrlands Guldklimp AB
Mässgränd 23
960 30 VUOLLERIM


Vuollerims Snickeriservice
Kilkok
960 30 VUOLLERIM


Bröderna Högling HB
Bodenv. 12
960 30 VUOLLERIMLapland Arctic Testcenter AB
BodenvRörmyrvägens Samfällighetsfören
Porsi

Annons:

Detaljinformation om orten Vuollerim - fastighetsdata

Vuollerim, på lulesamiska Vuolleriebme, är en tätort i Jokkmokks kommun. Vuollerim ligger vid sammanflödet av Lilla och Stora Lule älv. Näringslivet i området består idag av lokala entreprenörer, vattenkraftsunderhåll och driftarbete, tillverkningsindustri, turistföretagare och handel.

Yta: 201,95 hektar
Invånare: 732, år 2010

Här hittar du mer information om Vuollerim.

Förhoppningsvis kan något eller några av företagen ovan hjälpa dig med fastigheter i Vuollerim. Om du inte hittat vad du söker rekommenderar vi att du ser dig om efter företag inom fastighetsbranschen i någon annan ort i Norrbotten.

Utvalda städer med fastigheter och fastighetsföretag

Nedan följer utvalda ställen och orter i vilka du kan hitta butiker och företag som kan hjälpa dig med fastigheter av olika slag.