Fastigheter, tomter och fastighetsbolag i Vittangi

Annons:
I orten Vittangi finns det ett antal olika fastighetsbolag och företag som arbetar med fastigheter på något sätt. Det kan vara som fastighetsbolag, fastighetsmäklare, förvaltning samt uthyrning av lägenheter och bostadsrätter samt olika kringliggande verksamheter inom fastighetsbranschen. Sammanlagt finns det idag 5 olika företag inom fastigheter i Vittangi som du kan ta kontakt med om du t.ex. letar efter lediga bostäder eller lediga tomter i Vittangi. Om det visar sig att du inte hittar något lämpligt företag i fastighetsbranschen i Vittangi rekommenderar vi dig att ta kontakt med andra företag i närheten av Vittangi som jobbar med fastigheter.

–> Adress, telefonnummer samt länkar till alla företag inom fastigheter ii Vittangi hittar du en bit ner på sidan.

Eftersom utbudet samt priserna på att köpa fastigheter, hyra lägenheter samt köpa tomter i Vittangi variera mellan olika fastighetsbolag samt område som fastigheten ligger i rekommenderar vi att du tar kontakt med flera av företagen inom fastigheter nedan för att få bästa erbjudandena på fastigheter i Vittangi eller relaterade tjänster.

Lediga tomter i Vittangi

För dig som letar efter lediga tomter i Vittangi kan det i många fall vara lönsamt att ta kontakt med olika företag inom fastighetsbranschen eftersom dom i många fall även köper och säljer tomter. Tag en titt i listan nedan för att hitta lämpliga fastighetsbolag att kontakta.

Lediga lägenheter i Vittangi

Även lediga lägenheter i Vittangi går ofta att hitta genom att ringa runt bland olika företag inom fastighetsbranschen. Tag en titt i listan nedan och ring runt för att förhöra dig om lediga bostäder och lägenheter i Vittangi.

Fastigheter och fastighetsbolag i Vittangi

Nedan hittar du vår sammanställning över företag som på något sätt arbetar med fastigheter i Vittangi. Dessa företag kanske kan hjälpa dig med att köpa tomt, köpa bostadsrätt, hyra lägenhet eller renovera fastighet i Vittangi.

Kirunabostäder AB
Kirunav. 24
980 10 VittangiHenriksson, Thomas
Lainio 4168


Norrskenets Fastighets AB , Nofab
Lahtig. 3 B
980 10 VittangiVittangi Fastighets AB
Ollasbyv. 52


Vekab, Vittangi Entreprenad & Kross AB
Jämtlandsv. 21
980 10 Vittangi

Annons:

Detaljinformation om orten Vittangi - fastighetsdata

Vittangi är en tätort i Kiruna kommun. Vittangi ligger efter E45, vid Torne älv och Vittangiälven. Vittangi är den största tätorten på Kiruna landsbygd och har ett rikt föreningsliv och många företag för sin storlek. Här finns livsmedelsaffär, bensinstation, klädaffär, skoaffär, frisörer och restaurang. Byn har även en F–9-skola.

Yta: 226,78 hektar
Invånare: 784, år 2010

Här hittar du mer information om Vittangi.

Förhoppningsvis kan något eller några av företagen ovan hjälpa dig med fastigheter i Vittangi. Om du inte hittat vad du söker rekommenderar vi att du ser dig om efter företag inom fastighetsbranschen i någon annan ort i Norrbotten.

Utvalda städer med fastigheter och fastighetsföretag

Nedan följer utvalda ställen och orter i vilka du kan hitta butiker och företag som kan hjälpa dig med fastigheter av olika slag.