Fastigheter, tomter och fastighetsbolag i Vistträsk

Annons:
I orten Vistträsk finns det ett antal olika fastighetsbolag och företag som arbetar med fastigheter på något sätt. Det kan vara som fastighetsbolag, fastighetsmäklare, förvaltning samt uthyrning av lägenheter och bostadsrätter samt olika kringliggande verksamheter inom fastighetsbranschen. Sammanlagt finns det idag 6 olika företag inom fastigheter i Vistträsk som du kan ta kontakt med om du t.ex. letar efter lediga bostäder eller lediga tomter i Vistträsk. Om det visar sig att du inte hittar något lämpligt företag i fastighetsbranschen i Vistträsk rekommenderar vi dig att ta kontakt med andra företag i närheten av Vistträsk som jobbar med fastigheter.

–> Adress, telefonnummer samt länkar till alla företag inom fastigheter ii Vistträsk hittar du en bit ner på sidan.

Eftersom utbudet samt priserna på att köpa fastigheter, hyra lägenheter samt köpa tomter i Vistträsk variera mellan olika fastighetsbolag samt område som fastigheten ligger i rekommenderar vi att du tar kontakt med flera av företagen inom fastigheter nedan för att få bästa erbjudandena på fastigheter i Vistträsk eller relaterade tjänster.

Lediga tomter i Vistträsk

För dig som letar efter lediga tomter i Vistträsk kan det i många fall vara lönsamt att ta kontakt med olika företag inom fastighetsbranschen eftersom dom i många fall även köper och säljer tomter. Tag en titt i listan nedan för att hitta lämpliga fastighetsbolag att kontakta.

Lediga lägenheter i Vistträsk

Även lediga lägenheter i Vistträsk går ofta att hitta genom att ringa runt bland olika företag inom fastighetsbranschen. Tag en titt i listan nedan och ring runt för att förhöra dig om lediga bostäder och lägenheter i Vistträsk.

Fastigheter och fastighetsbolag i Vistträsk

Nedan hittar du vår sammanställning över företag som på något sätt arbetar med fastigheter i Vistträsk. Dessa företag kanske kan hjälpa dig med att köpa tomt, köpa bostadsrätt, hyra lägenhet eller renovera fastighet i Vistträsk.

Br Nilsson Bygg & Montering
Köpmang. 22
942 91 Vistträsk


Vistheden Fastigheter AB
Tallstigen 3
942 91 VistträskVildmarksälven Ekonomisk Förening
Vistbacka


Nalohallen AB
Edeg. 10
942 91 Vistträsk


Fastighetsbolaget Tjädern AB
Köpmang. 29
942 91 VistträskMuskus Vattensamfällighetsförening
Muskus

Annons:

Detaljinformation om orten Vistträsk - fastighetsdata

Vistträsk är en tätort i Älvsbyns kommun. Byn ligger vid riksväg 94 ca 18 km väster om Älvsbyn Orten är belägen 17 km väster om Älvsbyn och 18 km söder om Vidsel vid sjön Södra Vistträsket och utmed riksväg 94. I Vistträsk finns en lanthandel för de viktigaste behoven, det finns även fin sjö att bada och fiska i.

Yta: 42,62 hektar
Invånare: 248, år 2010

Här hittar du mer information om Vistträsk.

Förhoppningsvis kan något eller några av företagen ovan hjälpa dig med fastigheter i Vistträsk. Om du inte hittat vad du söker rekommenderar vi att du ser dig om efter företag inom fastighetsbranschen i någon annan ort i Norrbotten.

Utvalda städer med fastigheter och fastighetsföretag

Nedan följer utvalda ställen och orter i vilka du kan hitta butiker och företag som kan hjälpa dig med fastigheter av olika slag.