Fastigheter, tomter och fastighetsbolag i Vidsel

Annons:
I orten Vidsel finns det ett antal olika fastighetsbolag och företag som arbetar med fastigheter på något sätt. Det kan vara som fastighetsbolag, fastighetsmäklare, förvaltning samt uthyrning av lägenheter och bostadsrätter samt olika kringliggande verksamheter inom fastighetsbranschen. Sammanlagt finns det idag 2 olika företag inom fastigheter i Vidsel som du kan ta kontakt med om du t.ex. letar efter lediga bostäder eller lediga tomter i Vidsel. Om det visar sig att du inte hittar något lämpligt företag i fastighetsbranschen i Vidsel rekommenderar vi dig att ta kontakt med andra företag i närheten av Vidsel som jobbar med fastigheter.

–> Adress, telefonnummer samt länkar till alla företag inom fastigheter ii Vidsel hittar du en bit ner på sidan.

Eftersom utbudet samt priserna på att köpa fastigheter, hyra lägenheter samt köpa tomter i Vidsel variera mellan olika fastighetsbolag samt område som fastigheten ligger i rekommenderar vi att du tar kontakt med flera av företagen inom fastigheter nedan för att få bästa erbjudandena på fastigheter i Vidsel eller relaterade tjänster.

Lediga tomter i Vidsel

För dig som letar efter lediga tomter i Vidsel kan det i många fall vara lönsamt att ta kontakt med olika företag inom fastighetsbranschen eftersom dom i många fall även köper och säljer tomter. Tag en titt i listan nedan för att hitta lämpliga fastighetsbolag att kontakta.

Lediga lägenheter i Vidsel

Även lediga lägenheter i Vidsel går ofta att hitta genom att ringa runt bland olika företag inom fastighetsbranschen. Tag en titt i listan nedan och ring runt för att förhöra dig om lediga bostäder och lägenheter i Vidsel.

Fastigheter och fastighetsbolag i Vidsel

Nedan hittar du vår sammanställning över företag som på något sätt arbetar med fastigheter i Vidsel. Dessa företag kanske kan hjälpa dig med att köpa tomt, köpa bostadsrätt, hyra lägenhet eller renovera fastighet i Vidsel.

Fortifikationsverket
Myrheden 1
942 95 Vidsel


Randijaurs Gamla Skolområde Samfällighetsför
Bredsel 45
942 95 Vidsel

Annons:

Detaljinformation om orten Vidsel - fastighetsdata

Vidsel är den efter Älvsbyn största tätorten i Älvsbyns kommun och ligger vid Piteälven, omkring 35 kilometer nordväst om Älvsbyn. Vidsel kallas Robotbyn på grund av närheten till Robotförsöksplats Norrland, och också den robot som pryder torget och är skänkt av Saab AB.

Yta: 74,16 hektar
Invånare: 533, år 2010

Här hittar du mer information om Vidsel.

Förhoppningsvis kan något eller några av företagen ovan hjälpa dig med fastigheter i Vidsel. Om du inte hittat vad du söker rekommenderar vi att du ser dig om efter företag inom fastighetsbranschen i någon annan ort i Norrbotten.

Utvalda städer med fastigheter och fastighetsföretag

Nedan följer utvalda ställen och orter i vilka du kan hitta butiker och företag som kan hjälpa dig med fastigheter av olika slag.