Fastigheter, tomter och fastighetsbolag i Tärendö

Annons:
I orten Tärendö finns det ett antal olika fastighetsbolag och företag som arbetar med fastigheter på något sätt. Det kan vara som fastighetsbolag, fastighetsmäklare, förvaltning samt uthyrning av lägenheter och bostadsrätter samt olika kringliggande verksamheter inom fastighetsbranschen. Sammanlagt finns det idag 6 olika företag inom fastigheter i Tärendö som du kan ta kontakt med om du t.ex. letar efter lediga bostäder eller lediga tomter i Tärendö. Om det visar sig att du inte hittar något lämpligt företag i fastighetsbranschen i Tärendö rekommenderar vi dig att ta kontakt med andra företag i närheten av Tärendö som jobbar med fastigheter.

–> Adress, telefonnummer samt länkar till alla företag inom fastigheter ii Tärendö hittar du en bit ner på sidan.

Eftersom utbudet samt priserna på att köpa fastigheter, hyra lägenheter samt köpa tomter i Tärendö variera mellan olika fastighetsbolag samt område som fastigheten ligger i rekommenderar vi att du tar kontakt med flera av företagen inom fastigheter nedan för att få bästa erbjudandena på fastigheter i Tärendö eller relaterade tjänster.

Lediga tomter i Tärendö

För dig som letar efter lediga tomter i Tärendö kan det i många fall vara lönsamt att ta kontakt med olika företag inom fastighetsbranschen eftersom dom i många fall även köper och säljer tomter. Tag en titt i listan nedan för att hitta lämpliga fastighetsbolag att kontakta.

Lediga lägenheter i Tärendö

Även lediga lägenheter i Tärendö går ofta att hitta genom att ringa runt bland olika företag inom fastighetsbranschen. Tag en titt i listan nedan och ring runt för att förhöra dig om lediga bostäder och lägenheter i Tärendö.

Fastigheter och fastighetsbolag i Tärendö

Nedan hittar du vår sammanställning över företag som på något sätt arbetar med fastigheter i Tärendö. Dessa företag kanske kan hjälpa dig med att köpa tomt, köpa bostadsrätt, hyra lägenhet eller renovera fastighet i Tärendö.

Tärendö Hembygdsgille
Laitamaa 35
980 61 TÄRENDÖTärendö Samfällighetsförening
Niva 18Hirvirovavägens Samfällighetsförening
StorbyvTärendö Byggservice
Talinenv. 62


Rovavaaravägens Samfällighetsförening
Niva 18
980 61 TÄRENDÖMäntyvaaravägens Samfällighetsförening
Laitamaa 140

Annons:

Detaljinformation om orten Tärendö - fastighetsdata

Tärendö är en småort och kyrkort i Tärendö socken i Pajala kommun. Den hade 208 invånare vid folkräkningen år 2000, men har sedan dess sjunkit under gränsen för tätort. Tärendöälven, som avleder vatten från Torne älv, rinner ut i Kalixälven vid Tärendö. I Tärendö finns även ett sågverk, Krekula & Lauri Såg AB.

Yta: 39 hektar
Invånare: 156, år 2010

Här hittar du mer information om Tärendö.

Förhoppningsvis kan något eller några av företagen ovan hjälpa dig med fastigheter i Tärendö. Om du inte hittat vad du söker rekommenderar vi att du ser dig om efter företag inom fastighetsbranschen i någon annan ort i Norrbotten.

Utvalda städer med fastigheter och fastighetsföretag

Nedan följer utvalda ställen och orter i vilka du kan hitta butiker och företag som kan hjälpa dig med fastigheter av olika slag.