Fastigheter, tomter och fastighetsbolag i Svensbyn

Annons:
I orten Svensbyn finns det ett antal olika fastighetsbolag och företag som arbetar med fastigheter på något sätt. Det kan vara som fastighetsbolag, fastighetsmäklare, förvaltning samt uthyrning av lägenheter och bostadsrätter samt olika kringliggande verksamheter inom fastighetsbranschen. Sammanlagt finns det idag 3 olika företag inom fastigheter i Svensbyn som du kan ta kontakt med om du t.ex. letar efter lediga bostäder eller lediga tomter i Svensbyn. Om det visar sig att du inte hittar något lämpligt företag i fastighetsbranschen i Svensbyn rekommenderar vi dig att ta kontakt med andra företag i närheten av Svensbyn som jobbar med fastigheter.

–> Adress, telefonnummer samt länkar till alla företag inom fastigheter ii Svensbyn hittar du en bit ner på sidan.

Eftersom utbudet samt priserna på att köpa fastigheter, hyra lägenheter samt köpa tomter i Svensbyn variera mellan olika fastighetsbolag samt område som fastigheten ligger i rekommenderar vi att du tar kontakt med flera av företagen inom fastigheter nedan för att få bästa erbjudandena på fastigheter i Svensbyn eller relaterade tjänster.

Lediga tomter i Svensbyn

För dig som letar efter lediga tomter i Svensbyn kan det i många fall vara lönsamt att ta kontakt med olika företag inom fastighetsbranschen eftersom dom i många fall även köper och säljer tomter. Tag en titt i listan nedan för att hitta lämpliga fastighetsbolag att kontakta.

Lediga lägenheter i Svensbyn

Även lediga lägenheter i Svensbyn går ofta att hitta genom att ringa runt bland olika företag inom fastighetsbranschen. Tag en titt i listan nedan och ring runt för att förhöra dig om lediga bostäder och lägenheter i Svensbyn.

Fastigheter och fastighetsbolag i Svensbyn

Nedan hittar du vår sammanställning över företag som på något sätt arbetar med fastigheter i Svensbyn. Dessa företag kanske kan hjälpa dig med att köpa tomt, köpa bostadsrätt, hyra lägenhet eller renovera fastighet i Svensbyn.

Svensbyn 10:20
Granträskmarkv. 213
946 40 SVENSBYNStorfors Ångsåg AB
Bäckvallenv. 176


Millimeter Projekt & Design
Edetv. 97
946 40 SVENSBYN

Annons:

Detaljinformation om orten Svensbyn - fastighetsdata

Svensbyn är en tätort i Piteå kommun. Det har funnits en skola för åk 1-6, kiosk och matvaruaffär samt dagis och fritids i Svensbyn, men nu finns bara skolan kvar i form av förskola/lågstadieskola. Vid den gamla affären finns det en bensinpump som fortfarande fungerar och sopsorteringsstation.

Yta: 51,72 hektar
Invånare: 342, år 2010

Här hittar du mer information om Svensbyn.

Förhoppningsvis kan något eller några av företagen ovan hjälpa dig med fastigheter i Svensbyn. Om du inte hittat vad du söker rekommenderar vi att du ser dig om efter företag inom fastighetsbranschen i någon annan ort i Norrbotten.

Utvalda städer med fastigheter och fastighetsföretag

Nedan följer utvalda ställen och orter i vilka du kan hitta butiker och företag som kan hjälpa dig med fastigheter av olika slag.