Fastigheter, tomter och fastighetsbolag i Sikfors

Annons:
I orten Sikfors finns det ett antal olika fastighetsbolag och företag som arbetar med fastigheter på något sätt. Det kan vara som fastighetsbolag, fastighetsmäklare, förvaltning samt uthyrning av lägenheter och bostadsrätter samt olika kringliggande verksamheter inom fastighetsbranschen. Sammanlagt finns det idag 2 olika företag inom fastigheter i Sikfors som du kan ta kontakt med om du t.ex. letar efter lediga bostäder eller lediga tomter i Sikfors. Om det visar sig att du inte hittar något lämpligt företag i fastighetsbranschen i Sikfors rekommenderar vi dig att ta kontakt med andra företag i närheten av Sikfors som jobbar med fastigheter.

–> Adress, telefonnummer samt länkar till alla företag inom fastigheter ii Sikfors hittar du en bit ner på sidan.

Eftersom utbudet samt priserna på att köpa fastigheter, hyra lägenheter samt köpa tomter i Sikfors variera mellan olika fastighetsbolag samt område som fastigheten ligger i rekommenderar vi att du tar kontakt med flera av företagen inom fastigheter nedan för att få bästa erbjudandena på fastigheter i Sikfors eller relaterade tjänster.

Lediga tomter i Sikfors

För dig som letar efter lediga tomter i Sikfors kan det i många fall vara lönsamt att ta kontakt med olika företag inom fastighetsbranschen eftersom dom i många fall även köper och säljer tomter. Tag en titt i listan nedan för att hitta lämpliga fastighetsbolag att kontakta.

Lediga lägenheter i Sikfors

Även lediga lägenheter i Sikfors går ofta att hitta genom att ringa runt bland olika företag inom fastighetsbranschen. Tag en titt i listan nedan och ring runt för att förhöra dig om lediga bostäder och lägenheter i Sikfors.

Fastigheter och fastighetsbolag i Sikfors

Nedan hittar du vår sammanställning över företag som på något sätt arbetar med fastigheter i Sikfors. Dessa företag kanske kan hjälpa dig med att köpa tomt, köpa bostadsrätt, hyra lägenhet eller renovera fastighet i Sikfors.

Klubbgärdet Fastighets AB
Vargbackenv. 1
942 94 SIKFORS


Övre Kullens Samfällighetsförening
Sikforsv. 106
942 94 SIKFORS

Annons:

Detaljinformation om orten Sikfors - fastighetsdata

Sikfors är en småort i Piteå socken i Piteå kommun. Före 2010 klassades orten som en tätort. Sikfors ligger vid Piteälven som där har en dammbyggnad med ett nytt kraftverk insprängt i berggrunden. Dominerande inom ortens näringsliv är sågverksföretaget Stenvalls Trä AB.

Yta: 72 hektar
Invånare: 197, år 2010

Här hittar du mer information om Sikfors.

Förhoppningsvis kan något eller några av företagen ovan hjälpa dig med fastigheter i Sikfors. Om du inte hittat vad du söker rekommenderar vi att du ser dig om efter företag inom fastighetsbranschen i någon annan ort i Norrbotten.

Utvalda städer med fastigheter och fastighetsföretag

Nedan följer utvalda ställen och orter i vilka du kan hitta butiker och företag som kan hjälpa dig med fastigheter av olika slag.