Fastigheter, tomter och fastighetsbolag i Seskarö

Annons:
I orten Seskarö finns det ett antal olika fastighetsbolag och företag som arbetar med fastigheter på något sätt. Det kan vara som fastighetsbolag, fastighetsmäklare, förvaltning samt uthyrning av lägenheter och bostadsrätter samt olika kringliggande verksamheter inom fastighetsbranschen. Sammanlagt finns det idag 3 olika företag inom fastigheter i Seskarö som du kan ta kontakt med om du t.ex. letar efter lediga bostäder eller lediga tomter i Seskarö. Om det visar sig att du inte hittar något lämpligt företag i fastighetsbranschen i Seskarö rekommenderar vi dig att ta kontakt med andra företag i närheten av Seskarö som jobbar med fastigheter.

–> Adress, telefonnummer samt länkar till alla företag inom fastigheter ii Seskarö hittar du en bit ner på sidan.

Eftersom utbudet samt priserna på att köpa fastigheter, hyra lägenheter samt köpa tomter i Seskarö variera mellan olika fastighetsbolag samt område som fastigheten ligger i rekommenderar vi att du tar kontakt med flera av företagen inom fastigheter nedan för att få bästa erbjudandena på fastigheter i Seskarö eller relaterade tjänster.

Lediga tomter i Seskarö

För dig som letar efter lediga tomter i Seskarö kan det i många fall vara lönsamt att ta kontakt med olika företag inom fastighetsbranschen eftersom dom i många fall även köper och säljer tomter. Tag en titt i listan nedan för att hitta lämpliga fastighetsbolag att kontakta.

Lediga lägenheter i Seskarö

Även lediga lägenheter i Seskarö går ofta att hitta genom att ringa runt bland olika företag inom fastighetsbranschen. Tag en titt i listan nedan och ring runt för att förhöra dig om lediga bostäder och lägenheter i Seskarö.

Fastigheter och fastighetsbolag i Seskarö

Nedan hittar du vår sammanställning över företag som på något sätt arbetar med fastigheter i Seskarö. Dessa företag kanske kan hjälpa dig med att köpa tomt, köpa bostadsrätt, hyra lägenhet eller renovera fastighet i Seskarö.

Björkhagens Fastighetsförvaltning AB
Henrikssons Backe 9 B
953 94 SeskaröServicegubben P-E Isaksson
Timmerv. 25


Seskarö Skifteslags Samfällighetsförening
Fiskarv. 7
953 94 Seskarö

Annons:

Detaljinformation om orten Seskarö - fastighetsdata

Seskarö (finska: Seittenkaari) är en tätort i Haparanda kommun och en cirka 20 kvadratkilometer stor ö i Haparanda skärgård. En serie broar förbinder (sedan 1978) Seskarö och några mellanliggande öar med fastlandet. Ön har cirka 500 invånare.

Yta: 161,52 hektar
Invånare: 491, år 2010

Här hittar du mer information om Seskarö.

Förhoppningsvis kan något eller några av företagen ovan hjälpa dig med fastigheter i Seskarö. Om du inte hittat vad du söker rekommenderar vi att du ser dig om efter företag inom fastighetsbranschen i någon annan ort i Norrbotten.

Utvalda städer med fastigheter och fastighetsföretag

Nedan följer utvalda ställen och orter i vilka du kan hitta butiker och företag som kan hjälpa dig med fastigheter av olika slag.