Fastigheter, tomter och fastighetsbolag i Rosvik

Annons:
I orten Rosvik finns det ett antal olika fastighetsbolag och företag som arbetar med fastigheter på något sätt. Det kan vara som fastighetsbolag, fastighetsmäklare, förvaltning samt uthyrning av lägenheter och bostadsrätter samt olika kringliggande verksamheter inom fastighetsbranschen. Sammanlagt finns det idag 8 olika företag inom fastigheter i Rosvik som du kan ta kontakt med om du t.ex. letar efter lediga bostäder eller lediga tomter i Rosvik. Om det visar sig att du inte hittar något lämpligt företag i fastighetsbranschen i Rosvik rekommenderar vi dig att ta kontakt med andra företag i närheten av Rosvik som jobbar med fastigheter.

–> Adress, telefonnummer samt länkar till alla företag inom fastigheter ii Rosvik hittar du en bit ner på sidan.

Eftersom utbudet samt priserna på att köpa fastigheter, hyra lägenheter samt köpa tomter i Rosvik variera mellan olika fastighetsbolag samt område som fastigheten ligger i rekommenderar vi att du tar kontakt med flera av företagen inom fastigheter nedan för att få bästa erbjudandena på fastigheter i Rosvik eller relaterade tjänster.

Lediga tomter i Rosvik

För dig som letar efter lediga tomter i Rosvik kan det i många fall vara lönsamt att ta kontakt med olika företag inom fastighetsbranschen eftersom dom i många fall även köper och säljer tomter. Tag en titt i listan nedan för att hitta lämpliga fastighetsbolag att kontakta.

Lediga lägenheter i Rosvik

Även lediga lägenheter i Rosvik går ofta att hitta genom att ringa runt bland olika företag inom fastighetsbranschen. Tag en titt i listan nedan och ring runt för att förhöra dig om lediga bostäder och lägenheter i Rosvik.

Fastigheter och fastighetsbolag i Rosvik

Nedan hittar du vår sammanställning över företag som på något sätt arbetar med fastigheter i Rosvik. Dessa företag kanske kan hjälpa dig med att köpa tomt, köpa bostadsrätt, hyra lägenhet eller renovera fastighet i Rosvik.

Andersson, Torbjörn
Trundöv. 77
945 34 ROSVIK


Skaraborgsvägens Samfällighetsförening
Skaraborgsv. 47
945 33 RosvikJ. Svensson Service I Norr, AB
Skaraborgsv. 55


Arne Björklund
Svartnäs 238
945 34 ROSVIK


Östra Flarkens Samfällighetsförening
Flarkenv. 108
945 34 ROSVIKStahed Konsult AB
SkiffervSvartnäs Vägsamfällighetsförening
Svartnäs 124Laviksvägens Samfällighetsförening
Relingsv. 10

Annons:

Detaljinformation om orten Rosvik - fastighetsdata

Rosvik är en tätort i Piteå kommun i Norrbottens län. Rosvik ligger där Rosån mynnar ut i Bottenviken mellan Luleå och Piteå. Här finns Rosviks Kyrka, OKQ8 bensinmack, Konsum livsmedelsbutik, Bibliotek, Ishall, Café och Restaurang. Det finns ca 60 verksamma företag i Rosvik.

Yta: 192,84 hektar
Invånare: 1735, år 2010

Här hittar du mer information om Rosvik.

Förhoppningsvis kan något eller några av företagen ovan hjälpa dig med fastigheter i Rosvik. Om du inte hittat vad du söker rekommenderar vi att du ser dig om efter företag inom fastighetsbranschen i någon annan ort i Norrbotten.

Utvalda städer med fastigheter och fastighetsföretag

Nedan följer utvalda ställen och orter i vilka du kan hitta butiker och företag som kan hjälpa dig med fastigheter av olika slag.