Fastigheter, tomter och fastighetsbolag i Risögrund

Annons:
I orten Risögrund finns det ett antal olika fastighetsbolag och företag som arbetar med fastigheter på något sätt. Det kan vara som fastighetsbolag, fastighetsmäklare, förvaltning samt uthyrning av lägenheter och bostadsrätter samt olika kringliggande verksamheter inom fastighetsbranschen. Sammanlagt finns det idag 1 olika företag inom fastigheter i Risögrund som du kan ta kontakt med om du t.ex. letar efter lediga bostäder eller lediga tomter i Risögrund. Om det visar sig att du inte hittar något lämpligt företag i fastighetsbranschen i Risögrund rekommenderar vi dig att ta kontakt med andra företag i närheten av Risögrund som jobbar med fastigheter.

–> Adress, telefonnummer samt länkar till alla företag inom fastigheter ii Risögrund hittar du en bit ner på sidan.

Eftersom utbudet samt priserna på att köpa fastigheter, hyra lägenheter samt köpa tomter i Risögrund variera mellan olika fastighetsbolag samt område som fastigheten ligger i rekommenderar vi att du tar kontakt med flera av företagen inom fastigheter nedan för att få bästa erbjudandena på fastigheter i Risögrund eller relaterade tjänster.

Lediga tomter i Risögrund

För dig som letar efter lediga tomter i Risögrund kan det i många fall vara lönsamt att ta kontakt med olika företag inom fastighetsbranschen eftersom dom i många fall även köper och säljer tomter. Tag en titt i listan nedan för att hitta lämpliga fastighetsbolag att kontakta.

Lediga lägenheter i Risögrund

Även lediga lägenheter i Risögrund går ofta att hitta genom att ringa runt bland olika företag inom fastighetsbranschen. Tag en titt i listan nedan och ring runt för att förhöra dig om lediga bostäder och lägenheter i Risögrund.

Fastigheter och fastighetsbolag i Risögrund

Nedan hittar du vår sammanställning över företag som på något sätt arbetar med fastigheter i Risögrund. Dessa företag kanske kan hjälpa dig med att köpa tomt, köpa bostadsrätt, hyra lägenhet eller renovera fastighet i Risögrund.

RRS Fastighetsbolag AB
Vapensv. 4
952 70 Risögrund

Annons:

Detaljinformation om orten Risögrund - fastighetsdata

Risögrund är en tätort i Kalix kommun. Orten ligger strax utanför Kalix, mellan Bredviken och Karlsborg.

Yta: 90,83 hektar
Invånare: 697, år 2010

Här hittar du mer information om Risögrund.

Förhoppningsvis kan något eller några av företagen ovan hjälpa dig med fastigheter i Risögrund. Om du inte hittat vad du söker rekommenderar vi att du ser dig om efter företag inom fastighetsbranschen i någon annan ort i Norrbotten.

Utvalda städer med fastigheter och fastighetsföretag

Nedan följer utvalda ställen och orter i vilka du kan hitta butiker och företag som kan hjälpa dig med fastigheter av olika slag.