Fastigheter, tomter och fastighetsbolag i Råneå

Annons:
I orten Råneå finns det ett antal olika fastighetsbolag och företag som arbetar med fastigheter på något sätt. Det kan vara som fastighetsbolag, fastighetsmäklare, förvaltning samt uthyrning av lägenheter och bostadsrätter samt olika kringliggande verksamheter inom fastighetsbranschen. Sammanlagt finns det idag 19 olika företag inom fastigheter i Råneå som du kan ta kontakt med om du t.ex. letar efter lediga bostäder eller lediga tomter i Råneå. Om det visar sig att du inte hittar något lämpligt företag i fastighetsbranschen i Råneå rekommenderar vi dig att ta kontakt med andra företag i närheten av Råneå som jobbar med fastigheter.

–> Adress, telefonnummer samt länkar till alla företag inom fastigheter ii Råneå hittar du en bit ner på sidan.

Eftersom utbudet samt priserna på att köpa fastigheter, hyra lägenheter samt köpa tomter i Råneå variera mellan olika fastighetsbolag samt område som fastigheten ligger i rekommenderar vi att du tar kontakt med flera av företagen inom fastigheter nedan för att få bästa erbjudandena på fastigheter i Råneå eller relaterade tjänster.

Lediga tomter i Råneå

För dig som letar efter lediga tomter i Råneå kan det i många fall vara lönsamt att ta kontakt med olika företag inom fastighetsbranschen eftersom dom i många fall även köper och säljer tomter. Tag en titt i listan nedan för att hitta lämpliga fastighetsbolag att kontakta.

Lediga lägenheter i Råneå

Även lediga lägenheter i Råneå går ofta att hitta genom att ringa runt bland olika företag inom fastighetsbranschen. Tag en titt i listan nedan och ring runt för att förhöra dig om lediga bostäder och lägenheter i Råneå.

Fastigheter och fastighetsbolag i Råneå

Nedan hittar du vår sammanställning över företag som på något sätt arbetar med fastigheter i Råneå. Dessa företag kanske kan hjälpa dig med att köpa tomt, köpa bostadsrätt, hyra lägenhet eller renovera fastighet i Råneå.

LBIK Fastigheter AB
Västeråkerv. 7
955 32 RÅNEÅ


Nya Lila Fastigheter AB
0924 - 555 32N & L Fastigheter AB
Garvarev. 5
955 32 RÅNEÅ


Riström Fastigheter AB
Torgg. 27
955 32 RÅNEÅ


Ltl Fastigheter i Råneå Handelsbolag
Torgg. 23
955 32 RÅNEÅ


Tällholmens Samfällighetsförening
Laviksv. 53
955 92 RÅNEÅTulpanens Samfällighetsförening
älvbrinkenSnödören - Lövörens Samfällighetsförening
LövörenLinnea Strömbäck Agentur
Böle 27


Property and Purchase Consulting, Ranea
Sörsidan 39
955 91 Råneå


Tommy Åkerström För Br Åkerström Jämtön 23:4
Tjäruholmsv. 9
955 92 RÅNEÅCentrumbaren I Gällivare AB
Tallhedsv. 2


Fastighetsmäklare Hans Andersson
Tallhedsv. 2
955 32 RÅNEÅ


Rånbyns Samfällighetsförening
Skärsv. 6
955 32 RÅNEÅPark Care I Luleå, AB
Prästholmsforsen 25


Rödbergets Samfällighetsförening
Skolv. 4
955 31 RåneåMellanhägns Samfällighetsförening
MjöfjärdenRep & Svetsservice Larsson & Nilsson HB
Garvarev. 5Övägens Samfällighetsförening
Vitåv

Annons:

Detaljinformation om orten Råneå - fastighetsdata

Råneå är en tätort i Råneå socken i Luleå kommun. Orten har även kallats Rånbyn. I Råneå mynnar Råne älv ut i Bottenviken. Runt omkring tätorten ligger byarna Strömsund, Jämtön, Vitå, Böle, Norra Prästholm, Södra Prästholm, Orrbyn, Niemisel och Avafors. I Råneå finns livsmedelsbutiker, apotek, badhus, utomhusbad,[11] banker, bibliotek och kyrka.

Yta: 205,48 hektar
Invånare: 1912, år 2010

Här hittar du mer information om Råneå.

Förhoppningsvis kan något eller några av företagen ovan hjälpa dig med fastigheter i Råneå. Om du inte hittat vad du söker rekommenderar vi att du ser dig om efter företag inom fastighetsbranschen i någon annan ort i Norrbotten.

Utvalda städer med fastigheter och fastighetsföretag

Nedan följer utvalda ställen och orter i vilka du kan hitta butiker och företag som kan hjälpa dig med fastigheter av olika slag.