Fastigheter, tomter och fastighetsbolag i Porjus

Annons:
I orten Porjus finns det ett antal olika fastighetsbolag och företag som arbetar med fastigheter på något sätt. Det kan vara som fastighetsbolag, fastighetsmäklare, förvaltning samt uthyrning av lägenheter och bostadsrätter samt olika kringliggande verksamheter inom fastighetsbranschen. Sammanlagt finns det idag 6 olika företag inom fastigheter i Porjus som du kan ta kontakt med om du t.ex. letar efter lediga bostäder eller lediga tomter i Porjus. Om det visar sig att du inte hittar något lämpligt företag i fastighetsbranschen i Porjus rekommenderar vi dig att ta kontakt med andra företag i närheten av Porjus som jobbar med fastigheter.

–> Adress, telefonnummer samt länkar till alla företag inom fastigheter ii Porjus hittar du en bit ner på sidan.

Eftersom utbudet samt priserna på att köpa fastigheter, hyra lägenheter samt köpa tomter i Porjus variera mellan olika fastighetsbolag samt område som fastigheten ligger i rekommenderar vi att du tar kontakt med flera av företagen inom fastigheter nedan för att få bästa erbjudandena på fastigheter i Porjus eller relaterade tjänster.

Lediga tomter i Porjus

För dig som letar efter lediga tomter i Porjus kan det i många fall vara lönsamt att ta kontakt med olika företag inom fastighetsbranschen eftersom dom i många fall även köper och säljer tomter. Tag en titt i listan nedan för att hitta lämpliga fastighetsbolag att kontakta.

Lediga lägenheter i Porjus

Även lediga lägenheter i Porjus går ofta att hitta genom att ringa runt bland olika företag inom fastighetsbranschen. Tag en titt i listan nedan och ring runt för att förhöra dig om lediga bostäder och lägenheter i Porjus.

Fastigheter och fastighetsbolag i Porjus

Nedan hittar du vår sammanställning över företag som på något sätt arbetar med fastigheter i Porjus. Dessa företag kanske kan hjälpa dig med att köpa tomt, köpa bostadsrätt, hyra lägenhet eller renovera fastighet i Porjus.

Laponia Porten Porjus AB
Strömg. 25
982 60 Porjus


Lars Nes AB
Vargöv. 1
982 60 Porjus


Porjus Hotell Fastighetsbolag AB
Strömg. 26
982 60 PorjusPorjus Förvaltnings AB
Byggarv. 3Hembygdsresor Ek för
StationshusetRitsemvägens Samfällighetsförening
Maskinistvägen

Annons:

Detaljinformation om orten Porjus - fastighetsdata

Porjus är en tätort i Jokkmokks kommun, Lappland, Norrbottens län. Samhället kom till i början av 1900-talet i samband med att Porjus kraftverk byggdes här i Stora Luleälv, vid utloppet av Stora Lulevatten åren 1910-1915. Åren 1971-1982 byggdes den nya kraftstationen.

Yta: 73,83 hektar
Invånare: 328, år 2010

Här hittar du mer information om Porjus.

Förhoppningsvis kan något eller några av företagen ovan hjälpa dig med fastigheter i Porjus. Om du inte hittat vad du söker rekommenderar vi att du ser dig om efter företag inom fastighetsbranschen i någon annan ort i Norrbotten.

Utvalda städer med fastigheter och fastighetsföretag

Nedan följer utvalda ställen och orter i vilka du kan hitta butiker och företag som kan hjälpa dig med fastigheter av olika slag.