Fastigheter, tomter och fastighetsbolag i Påläng

Annons:
I orten Påläng finns det ett antal olika fastighetsbolag och företag som arbetar med fastigheter på något sätt. Det kan vara som fastighetsbolag, fastighetsmäklare, förvaltning samt uthyrning av lägenheter och bostadsrätter samt olika kringliggande verksamheter inom fastighetsbranschen. Sammanlagt finns det idag 3 olika företag inom fastigheter i Påläng som du kan ta kontakt med om du t.ex. letar efter lediga bostäder eller lediga tomter i Påläng. Om det visar sig att du inte hittar något lämpligt företag i fastighetsbranschen i Påläng rekommenderar vi dig att ta kontakt med andra företag i närheten av Påläng som jobbar med fastigheter.

–> Adress, telefonnummer samt länkar till alla företag inom fastigheter ii Påläng hittar du en bit ner på sidan.

Eftersom utbudet samt priserna på att köpa fastigheter, hyra lägenheter samt köpa tomter i Påläng variera mellan olika fastighetsbolag samt område som fastigheten ligger i rekommenderar vi att du tar kontakt med flera av företagen inom fastigheter nedan för att få bästa erbjudandena på fastigheter i Påläng eller relaterade tjänster.

Lediga tomter i Påläng

För dig som letar efter lediga tomter i Påläng kan det i många fall vara lönsamt att ta kontakt med olika företag inom fastighetsbranschen eftersom dom i många fall även köper och säljer tomter. Tag en titt i listan nedan för att hitta lämpliga fastighetsbolag att kontakta.

Lediga lägenheter i Påläng

Även lediga lägenheter i Påläng går ofta att hitta genom att ringa runt bland olika företag inom fastighetsbranschen. Tag en titt i listan nedan och ring runt för att förhöra dig om lediga bostäder och lägenheter i Påläng.

Fastigheter och fastighetsbolag i Påläng

Nedan hittar du vår sammanställning över företag som på något sätt arbetar med fastigheter i Påläng. Dessa företag kanske kan hjälpa dig med att köpa tomt, köpa bostadsrätt, hyra lägenhet eller renovera fastighet i Påläng.

Enbergs Åkeri AB, Bröderna
Storv. 30
952 04 Påläng


Pålängevikens Fiskehamnsförening, Ek För
Övre v. 16
952 04 Påläng


Pålänge Bys Samfällighetsförening
Storv. 57
952 04 Påläng

Annons:

Detaljinformation om orten Påläng - fastighetsdata

Påläng är en tätort i Nederkalix församling i Kalix kommun. I 1543 års jordabok över Västerbotten har Påläng fyra åbor. Vid den första kartläggningen över byn 1647 återfinns de sex hemman som räknas som stamhemman i byn.

Yta: 88,66 hektar
Invånare: 278, år 2010

Här hittar du mer information om Påläng.

Förhoppningsvis kan något eller några av företagen ovan hjälpa dig med fastigheter i Påläng. Om du inte hittat vad du söker rekommenderar vi att du ser dig om efter företag inom fastighetsbranschen i någon annan ort i Norrbotten.

Utvalda städer med fastigheter och fastighetsföretag

Nedan följer utvalda ställen och orter i vilka du kan hitta butiker och företag som kan hjälpa dig med fastigheter av olika slag.