Fastigheter, tomter och fastighetsbolag i Pajala

Annons:
I orten Pajala finns det ett antal olika fastighetsbolag och företag som arbetar med fastigheter på något sätt. Det kan vara som fastighetsbolag, fastighetsmäklare, förvaltning samt uthyrning av lägenheter och bostadsrätter samt olika kringliggande verksamheter inom fastighetsbranschen. Sammanlagt finns det idag 10 olika företag inom fastigheter i Pajala som du kan ta kontakt med om du t.ex. letar efter lediga bostäder eller lediga tomter i Pajala. Om det visar sig att du inte hittar något lämpligt företag i fastighetsbranschen i Pajala rekommenderar vi dig att ta kontakt med andra företag i närheten av Pajala som jobbar med fastigheter.

–> Adress, telefonnummer samt länkar till alla företag inom fastigheter ii Pajala hittar du en bit ner på sidan.

Eftersom utbudet samt priserna på att köpa fastigheter, hyra lägenheter samt köpa tomter i Pajala variera mellan olika fastighetsbolag samt område som fastigheten ligger i rekommenderar vi att du tar kontakt med flera av företagen inom fastigheter nedan för att få bästa erbjudandena på fastigheter i Pajala eller relaterade tjänster.

Lediga tomter i Pajala

För dig som letar efter lediga tomter i Pajala kan det i många fall vara lönsamt att ta kontakt med olika företag inom fastighetsbranschen eftersom dom i många fall även köper och säljer tomter. Tag en titt i listan nedan för att hitta lämpliga fastighetsbolag att kontakta.

Lediga lägenheter i Pajala

Även lediga lägenheter i Pajala går ofta att hitta genom att ringa runt bland olika företag inom fastighetsbranschen. Tag en titt i listan nedan och ring runt för att förhöra dig om lediga bostäder och lägenheter i Pajala.

Fastigheter och fastighetsbolag i Pajala

Nedan hittar du vår sammanställning över företag som på något sätt arbetar med fastigheter i Pajala. Dessa företag kanske kan hjälpa dig med att köpa tomt, köpa bostadsrätt, hyra lägenhet eller renovera fastighet i Pajala.

Pajalabostäder AB
0978 - 715 90Åke Oskars Fastigheter
Mukkakangas 33
984 91 Pajala


Tornedalens Fastigheter AB
Hantverkareg. 20
984 32 PAJALAVasikkavuoma Utveckling Ekonomisk Förening
Juhonpieti


Bne-Nygårds Bygg AB
Sattajärvi 26
984 92 PAJALA


Nilssons Hyresfastigheter I Pajala, AB
Soukolov. 8
984 32 PAJALA


Kaunisvaara Såg Förening
Kaunisvaara 262
984 91 PajalaTörmäsniva Samfällighetsförening
StrandvKengisfors Samfällighetsförening
Kengis Bruk 6194Pajala VVS AB
Kardis

Annons:

Detaljinformation om orten Pajala - fastighetsdata

Pajala är en tätort och centralort i Pajala kommun i Norrbotten. Pajala är även kyrkorten i Pajala socken. Artic Road AB, Snells Entreprenad AB, Inission Micromakarna AB, Svetsteknik i Pajala AB, Miljö & Teknik i Kangos AB, MD i Pajala AB (Hotell Smedjan) med flera.

Yta: 377,83 hektar
Invånare: 1958, år 2010

Här hittar du mer information om Pajala.

Förhoppningsvis kan något eller några av företagen ovan hjälpa dig med fastigheter i Pajala. Om du inte hittat vad du söker rekommenderar vi att du ser dig om efter företag inom fastighetsbranschen i någon annan ort i Norrbotten.

Utvalda städer med fastigheter och fastighetsföretag

Nedan följer utvalda ställen och orter i vilka du kan hitta butiker och företag som kan hjälpa dig med fastigheter av olika slag.