Fastigheter, tomter och fastighetsbolag i Övertorneå

Annons:
I orten Övertorneå finns det ett antal olika fastighetsbolag och företag som arbetar med fastigheter på något sätt. Det kan vara som fastighetsbolag, fastighetsmäklare, förvaltning samt uthyrning av lägenheter och bostadsrätter samt olika kringliggande verksamheter inom fastighetsbranschen. Sammanlagt finns det idag 10 olika företag inom fastigheter i Övertorneå som du kan ta kontakt med om du t.ex. letar efter lediga bostäder eller lediga tomter i Övertorneå. Om det visar sig att du inte hittar något lämpligt företag i fastighetsbranschen i Övertorneå rekommenderar vi dig att ta kontakt med andra företag i närheten av Övertorneå som jobbar med fastigheter.

–> Adress, telefonnummer samt länkar till alla företag inom fastigheter ii Övertorneå hittar du en bit ner på sidan.

Eftersom utbudet samt priserna på att köpa fastigheter, hyra lägenheter samt köpa tomter i Övertorneå variera mellan olika fastighetsbolag samt område som fastigheten ligger i rekommenderar vi att du tar kontakt med flera av företagen inom fastigheter nedan för att få bästa erbjudandena på fastigheter i Övertorneå eller relaterade tjänster.

Lediga tomter i Övertorneå

För dig som letar efter lediga tomter i Övertorneå kan det i många fall vara lönsamt att ta kontakt med olika företag inom fastighetsbranschen eftersom dom i många fall även köper och säljer tomter. Tag en titt i listan nedan för att hitta lämpliga fastighetsbolag att kontakta.

Lediga lägenheter i Övertorneå

Även lediga lägenheter i Övertorneå går ofta att hitta genom att ringa runt bland olika företag inom fastighetsbranschen. Tag en titt i listan nedan och ring runt för att förhöra dig om lediga bostäder och lägenheter i Övertorneå.

Fastigheter och fastighetsbolag i Övertorneå

Nedan hittar du vår sammanställning över företag som på något sätt arbetar med fastigheter i Övertorneå. Dessa företag kanske kan hjälpa dig med att köpa tomt, köpa bostadsrätt, hyra lägenhet eller renovera fastighet i Övertorneå.

Stiftelsen Matarengihem
Matarengiv. 13
957 31 ÖVERTORNEÅ


Junttis Fastigheter Aktiebolag
Matarengiv. 22
957 31 ÖVERTORNEÅ


Limmec Fastigheter AB
Gästgivarev. 12
957 31 ÖVERTORNEÅHumard AB
Svanstein 257


Maanselkävägens Samfällighetsför
Kuittasjärvi
957 94 övertorneåÖvertorneå Handelscentrum AB
MatarengivKuivakangas Samfällighetsförening
KuivakangasVästra Armasjärvi Samfällighetsförening
ArmasjärviSamnordiska Lägerskolan
Rantajärvi


Släp och Lastbilpåbyggnader I Övertorneå Fastighets AB
Matarengiv. 17 C
957 31 ÖVERTORNEÅ

Annons:

Detaljinformation om orten Övertorneå - fastighetsdata

Övertorneå (finska: Matarenki, meänkieli och äldre svensk benämning: Matarengi) är en tätort i Övertorneå kommun i Sverige vid Torne älv och riksgränsen mot Finland. Tätorten Övertorneå består numera inte bara av gamla Övertorneå (Matarengi), utan också av Turovaara och delar av byarna Ruskola och Haapakylä.

Yta: 268,68 hektar
Invånare: 1912, år 2010

Här hittar du mer information om Övertorneå.

Förhoppningsvis kan något eller några av företagen ovan hjälpa dig med fastigheter i Övertorneå. Om du inte hittat vad du söker rekommenderar vi att du ser dig om efter företag inom fastighetsbranschen i någon annan ort i Norrbotten.

Utvalda städer med fastigheter och fastighetsföretag

Nedan följer utvalda ställen och orter i vilka du kan hitta butiker och företag som kan hjälpa dig med fastigheter av olika slag.