Fastigheter, tomter och fastighetsbolag i Överkalix

Annons:
I orten Överkalix finns det ett antal olika fastighetsbolag och företag som arbetar med fastigheter på något sätt. Det kan vara som fastighetsbolag, fastighetsmäklare, förvaltning samt uthyrning av lägenheter och bostadsrätter samt olika kringliggande verksamheter inom fastighetsbranschen. Sammanlagt finns det idag 15 olika företag inom fastigheter i Överkalix som du kan ta kontakt med om du t.ex. letar efter lediga bostäder eller lediga tomter i Överkalix. Om det visar sig att du inte hittar något lämpligt företag i fastighetsbranschen i Överkalix rekommenderar vi dig att ta kontakt med andra företag i närheten av Överkalix som jobbar med fastigheter.

–> Adress, telefonnummer samt länkar till alla företag inom fastigheter ii Överkalix hittar du en bit ner på sidan.

Eftersom utbudet samt priserna på att köpa fastigheter, hyra lägenheter samt köpa tomter i Överkalix variera mellan olika fastighetsbolag samt område som fastigheten ligger i rekommenderar vi att du tar kontakt med flera av företagen inom fastigheter nedan för att få bästa erbjudandena på fastigheter i Överkalix eller relaterade tjänster.

Lediga tomter i Överkalix

För dig som letar efter lediga tomter i Överkalix kan det i många fall vara lönsamt att ta kontakt med olika företag inom fastighetsbranschen eftersom dom i många fall även köper och säljer tomter. Tag en titt i listan nedan för att hitta lämpliga fastighetsbolag att kontakta.

Lediga lägenheter i Överkalix

Även lediga lägenheter i Överkalix går ofta att hitta genom att ringa runt bland olika företag inom fastighetsbranschen. Tag en titt i listan nedan och ring runt för att förhöra dig om lediga bostäder och lägenheter i Överkalix.

Fastigheter och fastighetsbolag i Överkalix

Nedan hittar du vår sammanställning över företag som på något sätt arbetar med fastigheter i Överkalix. Dessa företag kanske kan hjälpa dig med att köpa tomt, köpa bostadsrätt, hyra lägenhet eller renovera fastighet i Överkalix.

Ra Fastigheter AB
Torgv. 13
956 32 överkalix


Braboende Fastigheter I Överkalix AB
L. Edet 4
956 91 ÖVERKALIXIsaksson Fastigheter I Överkalix AB
älvg


Överkalix Snickeri & Fastigheter AB
Grelsbyv. 55
956 31 ÖVERKALIX


JAXAB Fastigheter AB
Björkv. 3
956 32 överkalix


Innova Fastigheter I Överkalix AB
Tallviksv. 6
956 32 överkalixLarer Fastigheter AB
StorgSlx Fastigheter AB
GrelsbynLehab Överkalix HB
Svartbyv. 66


Dans Åkeri i Överkalix AB
Furunäs 25
956 92 överkalix


Mek & Maskin Förvaltning I Överkalix AB
Kangis 68
956 91 ÖVERKALIXLaura Engströms Beklädnadsaffär Eft.
Ringv. 21


Prästvägens Samfällighetsförening
Nybyn
956 92 överkalixNordservice Överkalix
Kalixälvv. 21


Holmfors Invest AB
Holmfors 58
956 92 överkalix

Annons:

Detaljinformation om orten Överkalix - fastighetsdata

Överkalix (finska Ylikainus eller Ylikainuu) är en tätort och centralort i Överkalix kommun i Norrbottens län i Sverige som även omfattar Bränna, kyrkbyn i Överkalix socken. Överkalix är belägen cirka tio mil nordost om Luleå och utmed Kalixälven som gör en Z-sväng förbli centralorten, där också Ängesån mynnar i älven.

Yta: 106,06 hektar
Invånare: 975, år 2010

Här hittar du mer information om Överkalix.

Förhoppningsvis kan något eller några av företagen ovan hjälpa dig med fastigheter i Överkalix. Om du inte hittat vad du söker rekommenderar vi att du ser dig om efter företag inom fastighetsbranschen i någon annan ort i Norrbotten.

Utvalda städer med fastigheter och fastighetsföretag

Nedan följer utvalda ställen och orter i vilka du kan hitta butiker och företag som kan hjälpa dig med fastigheter av olika slag.