Fastigheter, tomter och fastighetsbolag i Öjebyn

Annons:
I orten Öjebyn finns det ett antal olika fastighetsbolag och företag som arbetar med fastigheter på något sätt. Det kan vara som fastighetsbolag, fastighetsmäklare, förvaltning samt uthyrning av lägenheter och bostadsrätter samt olika kringliggande verksamheter inom fastighetsbranschen. Sammanlagt finns det idag 22 olika företag inom fastigheter i Öjebyn som du kan ta kontakt med om du t.ex. letar efter lediga bostäder eller lediga tomter i Öjebyn. Om det visar sig att du inte hittar något lämpligt företag i fastighetsbranschen i Öjebyn rekommenderar vi dig att ta kontakt med andra företag i närheten av Öjebyn som jobbar med fastigheter.

–> Adress, telefonnummer samt länkar till alla företag inom fastigheter ii Öjebyn hittar du en bit ner på sidan.

Eftersom utbudet samt priserna på att köpa fastigheter, hyra lägenheter samt köpa tomter i Öjebyn variera mellan olika fastighetsbolag samt område som fastigheten ligger i rekommenderar vi att du tar kontakt med flera av företagen inom fastigheter nedan för att få bästa erbjudandena på fastigheter i Öjebyn eller relaterade tjänster.

Lediga tomter i Öjebyn

För dig som letar efter lediga tomter i Öjebyn kan det i många fall vara lönsamt att ta kontakt med olika företag inom fastighetsbranschen eftersom dom i många fall även köper och säljer tomter. Tag en titt i listan nedan för att hitta lämpliga fastighetsbolag att kontakta.

Lediga lägenheter i Öjebyn

Även lediga lägenheter i Öjebyn går ofta att hitta genom att ringa runt bland olika företag inom fastighetsbranschen. Tag en titt i listan nedan och ring runt för att förhöra dig om lediga bostäder och lägenheter i Öjebyn.

Fastigheter och fastighetsbolag i Öjebyn

Nedan hittar du vår sammanställning över företag som på något sätt arbetar med fastigheter i Öjebyn. Dessa företag kanske kan hjälpa dig med att köpa tomt, köpa bostadsrätt, hyra lägenhet eller renovera fastighet i Öjebyn.

Lindbäcks Fastigheter AB
Hammarv. 21 B
943 36 öjebyn


Pecon Fastigheter AB
Mejselv. 13
943 36 öjebynWHH Fastigheter i Hortlax AB
Prylv


Lindbäcks Fastigheter AB
Hammarv. 21 B
943 36 öjebyn


Brix Fastigheter AB
Hällanv. 68
943 35 ÖJEBYNTh Piteå Fastigheter AB
PrylvForza Fastigheter AB
Rmn Handels AB
Hammarv. 12


Grandin Motorsport AB
Hammarv. 39
943 36 öjebyn


Lindbäcks Porsön AB
Hammarv. 21 B
943 36 öjebyn


Bröderna Lindqvist Åkeri AB
Mejselv. 11
943 36 öjebyn


Nrm Förvaltning AB
Hammarv. 12 A
943 36 öjebynGaztro Data & Kommunikation AB
Hällanv


Tangogatans Samfällighetsförening
Tangog. 19
943 32 öjebynSkandinaviska Prefab AB
Älvsbyv. 15Norrbotten Bygg & Fastighetsservice AB
S. Stationsg. 8


Piteporten AB
Hammarv. 28
943 36 öjebynKusttrafik I Piteå AB
PrylvFastighets & Maskinentreprenad i Piteå AB
HammarvDick Öqvist
Rågrindsv. 51Campus Holmen
ängsholmen


Flöjtgatans Samfällighetsförening
Flöjtg. 46
943 32 öjebyn

Annons:

Detaljinformation om orten Öjebyn - fastighetsdata

Öjebyn är ett bostadsområde och en stadsdel i tätorten Piteå som tidigare utgjort en egen tätort/stad. Öjebyn är också kyrkbyn i Piteå socken. Från Öjebyn bedrevs handel företogs med samerna i Pite lappmark. 1620 gjorde Olof Bure en stadsplan för Öjebyn/Piteå

Yta:
Invånare: 4008, år 1990

Här hittar du mer information om Öjebyn.

Förhoppningsvis kan något eller några av företagen ovan hjälpa dig med fastigheter i Öjebyn. Om du inte hittat vad du söker rekommenderar vi att du ser dig om efter företag inom fastighetsbranschen i någon annan ort i Norrbotten.

Utvalda städer med fastigheter och fastighetsföretag

Nedan följer utvalda ställen och orter i vilka du kan hitta butiker och företag som kan hjälpa dig med fastigheter av olika slag.