Fastigheter, tomter och fastighetsbolag i Norrfjärden

Annons:
I orten Norrfjärden finns det ett antal olika fastighetsbolag och företag som arbetar med fastigheter på något sätt. Det kan vara som fastighetsbolag, fastighetsmäklare, förvaltning samt uthyrning av lägenheter och bostadsrätter samt olika kringliggande verksamheter inom fastighetsbranschen. Sammanlagt finns det idag 14 olika företag inom fastigheter i Norrfjärden som du kan ta kontakt med om du t.ex. letar efter lediga bostäder eller lediga tomter i Norrfjärden. Om det visar sig att du inte hittar något lämpligt företag i fastighetsbranschen i Norrfjärden rekommenderar vi dig att ta kontakt med andra företag i närheten av Norrfjärden som jobbar med fastigheter.

–> Adress, telefonnummer samt länkar till alla företag inom fastigheter ii Norrfjärden hittar du en bit ner på sidan.

Eftersom utbudet samt priserna på att köpa fastigheter, hyra lägenheter samt köpa tomter i Norrfjärden variera mellan olika fastighetsbolag samt område som fastigheten ligger i rekommenderar vi att du tar kontakt med flera av företagen inom fastigheter nedan för att få bästa erbjudandena på fastigheter i Norrfjärden eller relaterade tjänster.

Lediga tomter i Norrfjärden

För dig som letar efter lediga tomter i Norrfjärden kan det i många fall vara lönsamt att ta kontakt med olika företag inom fastighetsbranschen eftersom dom i många fall även köper och säljer tomter. Tag en titt i listan nedan för att hitta lämpliga fastighetsbolag att kontakta.

Lediga lägenheter i Norrfjärden

Även lediga lägenheter i Norrfjärden går ofta att hitta genom att ringa runt bland olika företag inom fastighetsbranschen. Tag en titt i listan nedan och ring runt för att förhöra dig om lediga bostäder och lägenheter i Norrfjärden.

Fastigheter och fastighetsbolag i Norrfjärden

Nedan hittar du vår sammanställning över företag som på något sätt arbetar med fastigheter i Norrfjärden. Dessa företag kanske kan hjälpa dig med att köpa tomt, köpa bostadsrätt, hyra lägenhet eller renovera fastighet i Norrfjärden.

La Lindgren Fastigheter AB
Porsnäsv. 56
945 31 NORRFJÄRDEN


Lindgren Fastigheter AB
Porsnäsv. 56
945 31 NORRFJÄRDEN


Burmans Måleri Allservice & Fastigheter AB
Porsnäsv. 22
945 31 NORRFJÄRDEN


Sandhalsens Samfällighetsförening
Sandhalsv. 210
945 91 NORRFJÄRDENGandax Fastighetsfond 1 AB
Hyndgrundsv


Skylift I Norr AB
Porsnäsv. 24
945 31 NORRFJÄRDENFredrikssons Fastighetsservice HB
Roslinsv


Kopparnäs Byamäns Samfällighetsförening
Sundbergsv. 2
945 91 NORRFJÄRDENAlterälvens Södra Samfällighetsförening
KrabbåsgHolsträskvägens Samfällighetsförening
BrändöbergsvSilverryggen AB
BygelgFyrens Samfällighetsförening
Tullnäsv. 17Sandöns Samfällighetsförening
Bergtjärn


Lakafors-Älvbacka Samfällighetsförening
Lakaforsv. 40
945 91 NORRFJÄRDEN

Annons:

Detaljinformation om orten Norrfjärden - fastighetsdata

Norrfjärden är en tätort i Piteå kommun. Byn är kyrkbyn i Norrfjärdens socken och ligger 15 kilometer norr om Piteå längs E4:an, på norra sidan om Alterälven. Öster om Norrfjärden ligger området Lassbacken och Harrbäcken. Här ligger även Norrfjärdens kyrka.

Yta: 189,24 hektar
Invånare: 1362, år 2010

Här hittar du mer information om Norrfjärden.

Förhoppningsvis kan något eller några av företagen ovan hjälpa dig med fastigheter i Norrfjärden. Om du inte hittat vad du söker rekommenderar vi att du ser dig om efter företag inom fastighetsbranschen i någon annan ort i Norrbotten.

Utvalda städer med fastigheter och fastighetsföretag

Nedan följer utvalda ställen och orter i vilka du kan hitta butiker och företag som kan hjälpa dig med fastigheter av olika slag.