Fastigheter, tomter och fastighetsbolag i Niemisel

Annons:
I orten Niemisel finns det ett antal olika fastighetsbolag och företag som arbetar med fastigheter på något sätt. Det kan vara som fastighetsbolag, fastighetsmäklare, förvaltning samt uthyrning av lägenheter och bostadsrätter samt olika kringliggande verksamheter inom fastighetsbranschen. Sammanlagt finns det idag 2 olika företag inom fastigheter i Niemisel som du kan ta kontakt med om du t.ex. letar efter lediga bostäder eller lediga tomter i Niemisel. Om det visar sig att du inte hittar något lämpligt företag i fastighetsbranschen i Niemisel rekommenderar vi dig att ta kontakt med andra företag i närheten av Niemisel som jobbar med fastigheter.

–> Adress, telefonnummer samt länkar till alla företag inom fastigheter ii Niemisel hittar du en bit ner på sidan.

Eftersom utbudet samt priserna på att köpa fastigheter, hyra lägenheter samt köpa tomter i Niemisel variera mellan olika fastighetsbolag samt område som fastigheten ligger i rekommenderar vi att du tar kontakt med flera av företagen inom fastigheter nedan för att få bästa erbjudandena på fastigheter i Niemisel eller relaterade tjänster.

Lediga tomter i Niemisel

För dig som letar efter lediga tomter i Niemisel kan det i många fall vara lönsamt att ta kontakt med olika företag inom fastighetsbranschen eftersom dom i många fall även köper och säljer tomter. Tag en titt i listan nedan för att hitta lämpliga fastighetsbolag att kontakta.

Lediga lägenheter i Niemisel

Även lediga lägenheter i Niemisel går ofta att hitta genom att ringa runt bland olika företag inom fastighetsbranschen. Tag en titt i listan nedan och ring runt för att förhöra dig om lediga bostäder och lägenheter i Niemisel.

Fastigheter och fastighetsbolag i Niemisel

Nedan hittar du vår sammanställning över företag som på något sätt arbetar med fastigheter i Niemisel. Dessa företag kanske kan hjälpa dig med att köpa tomt, köpa bostadsrätt, hyra lägenhet eller renovera fastighet i Niemisel.

Nilsson, Ann-Kristine
Niemisels Station 159
955 95 NIEMISEL


Niemisel Samfällighetsförening
N. Niemisel 207
955 95 NIEMISEL

Annons:

Detaljinformation om orten Niemisel - fastighetsdata

Niemisel är en småort i Råneå socken i Luleå kommun. Byn ligger vid Råne älv cirka 50 kilometer (fågelvägen) norr om Luleå. Byn som är mycket utspridd ligger på båda sidor om Råne älv med centrum vid Kvarnån där vägarna från Råneå, Boden, Morjärv och Gunnarsbyn möts.

Yta: 36 hektar
Invånare: 106, år 2010

Här hittar du mer information om Niemisel.

Förhoppningsvis kan något eller några av företagen ovan hjälpa dig med fastigheter i Niemisel. Om du inte hittat vad du söker rekommenderar vi att du ser dig om efter företag inom fastighetsbranschen i någon annan ort i Norrbotten.

Utvalda städer med fastigheter och fastighetsföretag

Nedan följer utvalda ställen och orter i vilka du kan hitta butiker och företag som kan hjälpa dig med fastigheter av olika slag.