Fastigheter, tomter och fastighetsbolag i Luleå

Annons:
I orten Luleå finns det ett antal olika fastighetsbolag och företag som arbetar med fastigheter på något sätt. Det kan vara som fastighetsbolag, fastighetsmäklare, förvaltning samt uthyrning av lägenheter och bostadsrätter samt olika kringliggande verksamheter inom fastighetsbranschen. Sammanlagt finns det idag 17 olika företag inom fastigheter i Luleå som du kan ta kontakt med om du t.ex. letar efter lediga bostäder eller lediga tomter i Luleå. Om det visar sig att du inte hittar något lämpligt företag i fastighetsbranschen i Luleå rekommenderar vi dig att ta kontakt med andra företag i närheten av Luleå som jobbar med fastigheter.

–> Adress, telefonnummer samt länkar till alla företag inom fastigheter ii Luleå hittar du en bit ner på sidan.

Eftersom utbudet samt priserna på att köpa fastigheter, hyra lägenheter samt köpa tomter i Luleå variera mellan olika fastighetsbolag samt område som fastigheten ligger i rekommenderar vi att du tar kontakt med flera av företagen inom fastigheter nedan för att få bästa erbjudandena på fastigheter i Luleå eller relaterade tjänster.

Lediga tomter i Luleå

För dig som letar efter lediga tomter i Luleå kan det i många fall vara lönsamt att ta kontakt med olika företag inom fastighetsbranschen eftersom dom i många fall även köper och säljer tomter. Tag en titt i listan nedan för att hitta lämpliga fastighetsbolag att kontakta.

Lediga lägenheter i Luleå

Även lediga lägenheter i Luleå går ofta att hitta genom att ringa runt bland olika företag inom fastighetsbranschen. Tag en titt i listan nedan och ring runt för att förhöra dig om lediga bostäder och lägenheter i Luleå.

Fastigheter och fastighetsbolag i Luleå

Nedan hittar du vår sammanställning över företag som på något sätt arbetar med fastigheter i Luleå. Dessa företag kanske kan hjälpa dig med att köpa tomt, köpa bostadsrätt, hyra lägenhet eller renovera fastighet i Luleå.

Lulebo AB
Storg. 28 A
972 32 LULEÅ


Mäklarhuset Lis-Marie Pettersson
Kungsg. 25 D
972 31 Luleå


Länsförsäkringar Fastighetsförmedling
Köpmantorget 1
972 33 Luleå


Riksbyggen
Sandviksg. 81
971 06 LULEÅ


Inspecta
Nordkalottstaden 2 D
972 54 LULEÅ


Svensk Fastighetsförmedling
Kungsg. 28
972 31 Luleå


Galären i Luleå AB
Lulsundsg. 16
972 41 LULEÅ


Skogsmästarna
V. Varvsg. 3
972 36 LULEÅ


Notvikens Fastighet AB
Brageg. 2
974 36 LULEÅ


Norrbottens Byggmästareförenings Fastighets AB
Storg. 9
972 38 LULEÅ


Rektangeln Konsult AB
V. Järnvägsesplanaden 13 A
972 41 LULEÅ


HSB Norr
Smedjeg. 9
972 33 Luleå


Peab
Depåv. 4 C
973 47 Luleå


Norrbottens Byggmästareförening
Storg. 9
972 38 LULEÅ


Lillviken AB
Köpmang. 56
972 34 LULEÅ


Akademiska Hus
Kårhusgränd 7
977 54 Luleå


Dynamate Industrial Services AB
Aurorum 2
977 75 LULEÅ

Annons:

Detaljinformation om orten Luleå - fastighetsdata

Luleå är en tätort (stad) i Norrbotten samt centralort i Luleå kommun, residensstad för Norrbottens län och stiftsstad för Luleå stift. I Luleå ligger huvudkontoren för företagen LKAB, Max Hamburgerrestauranger och Vattenfall Vattenkraft AB. I Alvik strax utanför Luleå finns huvudkontoret för företaget Liko.

Yta: 2 908,97 hektar
Invånare: 46607, år 2010

Här hittar du mer information om Luleå.

Förhoppningsvis kan något eller några av företagen ovan hjälpa dig med fastigheter i Luleå. Om du inte hittat vad du söker rekommenderar vi att du ser dig om efter företag inom fastighetsbranschen i någon annan ort i Norrbotten.

Utvalda städer med fastigheter och fastighetsföretag

Nedan följer utvalda ställen och orter i vilka du kan hitta butiker och företag som kan hjälpa dig med fastigheter av olika slag.