Fastigheter, tomter och fastighetsbolag i Laisvall

Annons:
I orten Laisvall finns det ett antal olika fastighetsbolag och företag som arbetar med fastigheter på något sätt. Det kan vara som fastighetsbolag, fastighetsmäklare, förvaltning samt uthyrning av lägenheter och bostadsrätter samt olika kringliggande verksamheter inom fastighetsbranschen. Sammanlagt finns det idag 2 olika företag inom fastigheter i Laisvall som du kan ta kontakt med om du t.ex. letar efter lediga bostäder eller lediga tomter i Laisvall. Om det visar sig att du inte hittar något lämpligt företag i fastighetsbranschen i Laisvall rekommenderar vi dig att ta kontakt med andra företag i närheten av Laisvall som jobbar med fastigheter.

–> Adress, telefonnummer samt länkar till alla företag inom fastigheter ii Laisvall hittar du en bit ner på sidan.

Eftersom utbudet samt priserna på att köpa fastigheter, hyra lägenheter samt köpa tomter i Laisvall variera mellan olika fastighetsbolag samt område som fastigheten ligger i rekommenderar vi att du tar kontakt med flera av företagen inom fastigheter nedan för att få bästa erbjudandena på fastigheter i Laisvall eller relaterade tjänster.

Lediga tomter i Laisvall

För dig som letar efter lediga tomter i Laisvall kan det i många fall vara lönsamt att ta kontakt med olika företag inom fastighetsbranschen eftersom dom i många fall även köper och säljer tomter. Tag en titt i listan nedan för att hitta lämpliga fastighetsbolag att kontakta.

Lediga lägenheter i Laisvall

Även lediga lägenheter i Laisvall går ofta att hitta genom att ringa runt bland olika företag inom fastighetsbranschen. Tag en titt i listan nedan och ring runt för att förhöra dig om lediga bostäder och lägenheter i Laisvall.

Fastigheter och fastighetsbolag i Laisvall

Nedan hittar du vår sammanställning över företag som på något sätt arbetar med fastigheter i Laisvall. Dessa företag kanske kan hjälpa dig med att köpa tomt, köpa bostadsrätt, hyra lägenhet eller renovera fastighet i Laisvall.

Adolfsströms Samfällighetsförening
Adolfström 158
938 93 LaisvallRolf Sundqvists Turistservice
Adolfström 110

Annons:

Detaljinformation om orten Laisvall - fastighetsdata

Laisvall är en småort i Arjeplogs kommun. Laisvall är den största orten på Arjeplogs landsbygd och var före 2005 en tätort. I Laisvall fanns tidigare blymalmsgruvan Laisvallgruvan. Gruvan var under årtionden livsnerven och den största arbetsgivaren på orten men sedan den lades ner 2001 har orten cirka 100 fasta boende.

Yta: 49 hektar
Invånare: 105, år 2010

Här hittar du mer information om Laisvall.

Förhoppningsvis kan något eller några av företagen ovan hjälpa dig med fastigheter i Laisvall. Om du inte hittat vad du söker rekommenderar vi att du ser dig om efter företag inom fastighetsbranschen i någon annan ort i Norrbotten.

Utvalda städer med fastigheter och fastighetsföretag

Nedan följer utvalda ställen och orter i vilka du kan hitta butiker och företag som kan hjälpa dig med fastigheter av olika slag.