Fastigheter, tomter och fastighetsbolag i Korpilombolo

Annons:
I orten Korpilombolo finns det ett antal olika fastighetsbolag och företag som arbetar med fastigheter på något sätt. Det kan vara som fastighetsbolag, fastighetsmäklare, förvaltning samt uthyrning av lägenheter och bostadsrätter samt olika kringliggande verksamheter inom fastighetsbranschen. Sammanlagt finns det idag 4 olika företag inom fastigheter i Korpilombolo som du kan ta kontakt med om du t.ex. letar efter lediga bostäder eller lediga tomter i Korpilombolo. Om det visar sig att du inte hittar något lämpligt företag i fastighetsbranschen i Korpilombolo rekommenderar vi dig att ta kontakt med andra företag i närheten av Korpilombolo som jobbar med fastigheter.

–> Adress, telefonnummer samt länkar till alla företag inom fastigheter ii Korpilombolo hittar du en bit ner på sidan.

Eftersom utbudet samt priserna på att köpa fastigheter, hyra lägenheter samt köpa tomter i Korpilombolo variera mellan olika fastighetsbolag samt område som fastigheten ligger i rekommenderar vi att du tar kontakt med flera av företagen inom fastigheter nedan för att få bästa erbjudandena på fastigheter i Korpilombolo eller relaterade tjänster.

Lediga tomter i Korpilombolo

För dig som letar efter lediga tomter i Korpilombolo kan det i många fall vara lönsamt att ta kontakt med olika företag inom fastighetsbranschen eftersom dom i många fall även köper och säljer tomter. Tag en titt i listan nedan för att hitta lämpliga fastighetsbolag att kontakta.

Lediga lägenheter i Korpilombolo

Även lediga lägenheter i Korpilombolo går ofta att hitta genom att ringa runt bland olika företag inom fastighetsbranschen. Tag en titt i listan nedan och ring runt för att förhöra dig om lediga bostäder och lägenheter i Korpilombolo.

Fastigheter och fastighetsbolag i Korpilombolo

Nedan hittar du vår sammanställning över företag som på något sätt arbetar med fastigheter i Korpilombolo. Dessa företag kanske kan hjälpa dig med att köpa tomt, köpa bostadsrätt, hyra lägenhet eller renovera fastighet i Korpilombolo.

Rep och Montage I Korpilombolo
Strandv. 77
980 60 Korpilombolo


Teurajärvi Bys Samfällighetsförening
Teurajärvi 73
980 60 KorpilomboloDavid Rantatalo, AB
Tallbackav


Sandnäsuddens Samfällighetsförening
Teurajärvi 126
980 60 Korpilombolo

Annons:

Detaljinformation om orten Korpilombolo - fastighetsdata

Korpilombolo är en tätort i Pajala kommun i Norrbottens län med 529 invånare (2010). Korpilombolo är även kyrkorten i Korpilombolo socken. Området runt Korpilombolo (se Korpilombolo socken) är en utpräglad skogsbygd och fram till 1500-talet fanns ingen bofast befolkning. Området hade dock nyttjats tidigare, mest av skogssamer.

Yta: 125,13 hektar
Invånare: 529, år 2010

Här hittar du mer information om Korpilombolo.

Förhoppningsvis kan något eller några av företagen ovan hjälpa dig med fastigheter i Korpilombolo. Om du inte hittat vad du söker rekommenderar vi att du ser dig om efter företag inom fastighetsbranschen i någon annan ort i Norrbotten.

Utvalda städer med fastigheter och fastighetsföretag

Nedan följer utvalda ställen och orter i vilka du kan hitta butiker och företag som kan hjälpa dig med fastigheter av olika slag.