Fastigheter, tomter och fastighetsbolag i Kiruna

Annons:
I orten Kiruna finns det ett antal olika fastighetsbolag och företag som arbetar med fastigheter på något sätt. Det kan vara som fastighetsbolag, fastighetsmäklare, förvaltning samt uthyrning av lägenheter och bostadsrätter samt olika kringliggande verksamheter inom fastighetsbranschen. Sammanlagt finns det idag 13 olika företag inom fastigheter i Kiruna som du kan ta kontakt med om du t.ex. letar efter lediga bostäder eller lediga tomter i Kiruna. Om det visar sig att du inte hittar något lämpligt företag i fastighetsbranschen i Kiruna rekommenderar vi dig att ta kontakt med andra företag i närheten av Kiruna som jobbar med fastigheter.

–> Adress, telefonnummer samt länkar till alla företag inom fastigheter ii Kiruna hittar du en bit ner på sidan.

Eftersom utbudet samt priserna på att köpa fastigheter, hyra lägenheter samt köpa tomter i Kiruna variera mellan olika fastighetsbolag samt område som fastigheten ligger i rekommenderar vi att du tar kontakt med flera av företagen inom fastigheter nedan för att få bästa erbjudandena på fastigheter i Kiruna eller relaterade tjänster.

Lediga tomter i Kiruna

För dig som letar efter lediga tomter i Kiruna kan det i många fall vara lönsamt att ta kontakt med olika företag inom fastighetsbranschen eftersom dom i många fall även köper och säljer tomter. Tag en titt i listan nedan för att hitta lämpliga fastighetsbolag att kontakta.

Lediga lägenheter i Kiruna

Även lediga lägenheter i Kiruna går ofta att hitta genom att ringa runt bland olika företag inom fastighetsbranschen. Tag en titt i listan nedan och ring runt för att förhöra dig om lediga bostäder och lägenheter i Kiruna.

Fastigheter och fastighetsbolag i Kiruna

Nedan hittar du vår sammanställning över företag som på något sätt arbetar med fastigheter i Kiruna. Dessa företag kanske kan hjälpa dig med att köpa tomt, köpa bostadsrätt, hyra lägenhet eller renovera fastighet i Kiruna.

Fastighetsmästaren
Geologg. 6
981 31 Kiruna


Kirunabostäder AB
Gruvv. 3
981 31 Kiruna


LKAB Fastigheter AB
0771 - 76 03 00Inspecta
Geologg. 2
981 31 Kiruna


Linbanans Fastighets AB
Fältv. 29
981 43 KIRUNA


Peab
Industriv. 13
981 05 KIRUNA


Riksbyggen
Hjalmar Lundbohmsv. 45
981 34 KIRUNA


Beijer Byggmaterial AB
Industriv. 36
981 38 KIRUNA


Logimäklaren
Hjalmar Lundbohmsv. 53
981 39 Kiruna


Abeni Fastigheter AB
Maskinv. 7
981 38 KIRUNAAbisko Fastigheter AB
Tågmästareg


Lingmans Fastigheter I Kiruna AB
Industriv. 34
981 38 KIRUNAAjml Fastigheter I Kiruna AB
Tallbyv. 12

Annons:

Detaljinformation om orten Kiruna - fastighetsdata

Kiruna är en tätort och centralort i Kiruna kommun i nordligaste Sverige och den största tätorten i landskapet Lappland med 18 148 invånare (2010). Kirunas näringsliv domineras totalt av gruvnäringen. Numera är endast gruvan i Kiirunavaara i drift och rationaliseringar gör att allt mindre personal behövs under jord för brytningen.

Yta: 1 652,61 hektar
Invånare: 18148, år 2010

Här hittar du mer information om Kiruna.

Förhoppningsvis kan något eller några av företagen ovan hjälpa dig med fastigheter i Kiruna. Om du inte hittat vad du söker rekommenderar vi att du ser dig om efter företag inom fastighetsbranschen i någon annan ort i Norrbotten.

Utvalda städer med fastigheter och fastighetsföretag

Nedan följer utvalda ställen och orter i vilka du kan hitta butiker och företag som kan hjälpa dig med fastigheter av olika slag.