Fastigheter, tomter och fastighetsbolag i Karesuando

Annons:
I orten Karesuando finns det ett antal olika fastighetsbolag och företag som arbetar med fastigheter på något sätt. Det kan vara som fastighetsbolag, fastighetsmäklare, förvaltning samt uthyrning av lägenheter och bostadsrätter samt olika kringliggande verksamheter inom fastighetsbranschen. Sammanlagt finns det idag 3 olika företag inom fastigheter i Karesuando som du kan ta kontakt med om du t.ex. letar efter lediga bostäder eller lediga tomter i Karesuando. Om det visar sig att du inte hittar något lämpligt företag i fastighetsbranschen i Karesuando rekommenderar vi dig att ta kontakt med andra företag i närheten av Karesuando som jobbar med fastigheter.

–> Adress, telefonnummer samt länkar till alla företag inom fastigheter ii Karesuando hittar du en bit ner på sidan.

Eftersom utbudet samt priserna på att köpa fastigheter, hyra lägenheter samt köpa tomter i Karesuando variera mellan olika fastighetsbolag samt område som fastigheten ligger i rekommenderar vi att du tar kontakt med flera av företagen inom fastigheter nedan för att få bästa erbjudandena på fastigheter i Karesuando eller relaterade tjänster.

Lediga tomter i Karesuando

För dig som letar efter lediga tomter i Karesuando kan det i många fall vara lönsamt att ta kontakt med olika företag inom fastighetsbranschen eftersom dom i många fall även köper och säljer tomter. Tag en titt i listan nedan för att hitta lämpliga fastighetsbolag att kontakta.

Lediga lägenheter i Karesuando

Även lediga lägenheter i Karesuando går ofta att hitta genom att ringa runt bland olika företag inom fastighetsbranschen. Tag en titt i listan nedan och ring runt för att förhöra dig om lediga bostäder och lägenheter i Karesuando.

Fastigheter och fastighetsbolag i Karesuando

Nedan hittar du vår sammanställning över företag som på något sätt arbetar med fastigheter i Karesuando. Dessa företag kanske kan hjälpa dig med att köpa tomt, köpa bostadsrätt, hyra lägenhet eller renovera fastighet i Karesuando.

Vägsjöfors Gästgivaregård
Paittasjärvi 1
980 16 KARESUANDO


Karesuando Byamän
Laestadiusv. 41
980 16 KARESUANDOEurosuando Ek för
Treriksv. 1

Annons:

Detaljinformation om orten Karesuando - fastighetsdata

Karesuando är en tätort i Kiruna kommun. Karesuando ligger vid Muonio älv som utgör gräns mellan Sverige och Finland. På den finländska sidan ligger systersamhället Kaaresuvanto. Bron över älven öppnades år 1980. Karesuando är Sveriges nordligaste tätort och ligger 18 mil nordost om Kiruna.

Yta: 93,49 hektar
Invånare: 303, år 2010

Här hittar du mer information om Karesuando.

Förhoppningsvis kan något eller några av företagen ovan hjälpa dig med fastigheter i Karesuando. Om du inte hittat vad du söker rekommenderar vi att du ser dig om efter företag inom fastighetsbranschen i någon annan ort i Norrbotten.

Utvalda städer med fastigheter och fastighetsföretag

Nedan följer utvalda ställen och orter i vilka du kan hitta butiker och företag som kan hjälpa dig med fastigheter av olika slag.