Fastigheter, tomter och fastighetsbolag i Kalix-Nyborg

Annons:
I orten Kalix-Nyborg finns det ett antal olika fastighetsbolag och företag som arbetar med fastigheter på något sätt. Det kan vara som fastighetsbolag, fastighetsmäklare, förvaltning samt uthyrning av lägenheter och bostadsrätter samt olika kringliggande verksamheter inom fastighetsbranschen. Sammanlagt finns det idag 4 olika företag inom fastigheter i Kalix-Nyborg som du kan ta kontakt med om du t.ex. letar efter lediga bostäder eller lediga tomter i Kalix-Nyborg. Om det visar sig att du inte hittar något lämpligt företag i fastighetsbranschen i Kalix-Nyborg rekommenderar vi dig att ta kontakt med andra företag i närheten av Kalix-Nyborg som jobbar med fastigheter.

–> Adress, telefonnummer samt länkar till alla företag inom fastigheter ii Kalix-Nyborg hittar du en bit ner på sidan.

Eftersom utbudet samt priserna på att köpa fastigheter, hyra lägenheter samt köpa tomter i Kalix-Nyborg variera mellan olika fastighetsbolag samt område som fastigheten ligger i rekommenderar vi att du tar kontakt med flera av företagen inom fastigheter nedan för att få bästa erbjudandena på fastigheter i Kalix-Nyborg eller relaterade tjänster.

Lediga tomter i Kalix-Nyborg

För dig som letar efter lediga tomter i Kalix-Nyborg kan det i många fall vara lönsamt att ta kontakt med olika företag inom fastighetsbranschen eftersom dom i många fall även köper och säljer tomter. Tag en titt i listan nedan för att hitta lämpliga fastighetsbolag att kontakta.

Lediga lägenheter i Kalix-Nyborg

Även lediga lägenheter i Kalix-Nyborg går ofta att hitta genom att ringa runt bland olika företag inom fastighetsbranschen. Tag en titt i listan nedan och ring runt för att förhöra dig om lediga bostäder och lägenheter i Kalix-Nyborg.

Fastigheter och fastighetsbolag i Kalix-Nyborg

Nedan hittar du vår sammanställning över företag som på något sätt arbetar med fastigheter i Kalix-Nyborg. Dessa företag kanske kan hjälpa dig med att köpa tomt, köpa bostadsrätt, hyra lägenhet eller renovera fastighet i Kalix-Nyborg.

Ytterby Byamäns Samfällighetsför
Sörholmsv. 25
952 50 KalixKalix Skärgårdsentreprenad
Vinkelv. 8


Josefsson, Johnny
Liev. 6
952 50 Kalix


Ytterby Fiskehamnsförening
Nybackv. 2
952 50 Kalix

Annons:

Detaljinformation om orten Kalix-Nyborg - fastighetsdata

Nyborg är en tätort i Kalix kommun. Den är kommunens fjärde största tätort efter Rolfs och den största tätorten på Kalix landsbygd. Nyborg är egentligen benämningen på ett nedlagt sågverk men har kommit att användas som postadress för byarna Ytterbyn och Målsön.

Yta: 169,81 hektar
Invånare: 833, år 2010

Här hittar du mer information om Kalix-Nyborg.

Förhoppningsvis kan något eller några av företagen ovan hjälpa dig med fastigheter i Kalix-Nyborg. Om du inte hittat vad du söker rekommenderar vi att du ser dig om efter företag inom fastighetsbranschen i någon annan ort i Norrbotten.

Utvalda städer med fastigheter och fastighetsföretag

Nedan följer utvalda ställen och orter i vilka du kan hitta butiker och företag som kan hjälpa dig med fastigheter av olika slag.