Fastigheter, tomter och fastighetsbolag i Kalix

Annons:
I orten Kalix finns det ett antal olika fastighetsbolag och företag som arbetar med fastigheter på något sätt. Det kan vara som fastighetsbolag, fastighetsmäklare, förvaltning samt uthyrning av lägenheter och bostadsrätter samt olika kringliggande verksamheter inom fastighetsbranschen. Sammanlagt finns det idag 12 olika företag inom fastigheter i Kalix som du kan ta kontakt med om du t.ex. letar efter lediga bostäder eller lediga tomter i Kalix. Om det visar sig att du inte hittar något lämpligt företag i fastighetsbranschen i Kalix rekommenderar vi dig att ta kontakt med andra företag i närheten av Kalix som jobbar med fastigheter.

–> Adress, telefonnummer samt länkar till alla företag inom fastigheter ii Kalix hittar du en bit ner på sidan.

Eftersom utbudet samt priserna på att köpa fastigheter, hyra lägenheter samt köpa tomter i Kalix variera mellan olika fastighetsbolag samt område som fastigheten ligger i rekommenderar vi att du tar kontakt med flera av företagen inom fastigheter nedan för att få bästa erbjudandena på fastigheter i Kalix eller relaterade tjänster.

Lediga tomter i Kalix

För dig som letar efter lediga tomter i Kalix kan det i många fall vara lönsamt att ta kontakt med olika företag inom fastighetsbranschen eftersom dom i många fall även köper och säljer tomter. Tag en titt i listan nedan för att hitta lämpliga fastighetsbolag att kontakta.

Lediga lägenheter i Kalix

Även lediga lägenheter i Kalix går ofta att hitta genom att ringa runt bland olika företag inom fastighetsbranschen. Tag en titt i listan nedan och ring runt för att förhöra dig om lediga bostäder och lägenheter i Kalix.

Fastigheter och fastighetsbolag i Kalix

Nedan hittar du vår sammanställning över företag som på något sätt arbetar med fastigheter i Kalix. Dessa företag kanske kan hjälpa dig med att köpa tomt, köpa bostadsrätt, hyra lägenhet eller renovera fastighet i Kalix.

Enboms Fastighetsbyrå AB
Köpmannag. 17
952 33 KALIX


Kalixbo
Lejonsg. 7
952 34 Kalix


Filipsborg AB
0923 - 157 70Kalix Vaktmästeri AB
Korpralsv. 5
952 63 Kalix


Fastighetsbyrån
Strandg. 15
952 33 KALIX


Kalix Lantbruksservice
Rudträskv. 21
952 41 Kalix


Frohm Fastigheter AB
Strandg. 21
952 33 KALIXFastighetsbolaget Område C AB
Bangårdsv


Kenth Strömbergs Fastigheter AB
Valhallav. 67
952 31 KALIX


Lindvalls Fastigheter
Morjärvsv. 8
952 34 KalixHäggströms Fastigheter
Köpmannag. 9Landstings-Fastigheter
Skolg. 1

Annons:

Detaljinformation om orten Kalix - fastighetsdata

Kalix (i äldre litteratur Calix) är centralort och en tätort i Kalix kommun. Något färre än hälften av kommunens 16 497 invånare (2013) bor i tätorten. Stora privata företag i eller nära tätorten Kalix är Billerud Karlsborg AB (1 mil öster om Kalix), Part AB, Kalix Tele 24 AB och Rolfs Såg och hyvleri AB.

Yta: 757,36 hektar
Invånare: 7299, år 2010

Här hittar du mer information om Kalix.

Förhoppningsvis kan något eller några av företagen ovan hjälpa dig med fastigheter i Kalix. Om du inte hittat vad du söker rekommenderar vi att du ser dig om efter företag inom fastighetsbranschen i någon annan ort i Norrbotten.

Utvalda städer med fastigheter och fastighetsföretag

Nedan följer utvalda ställen och orter i vilka du kan hitta butiker och företag som kan hjälpa dig med fastigheter av olika slag.