Fastigheter, tomter och fastighetsbolag i Kainulasjärvi

Annons:
I orten Kainulasjärvi finns det ett antal olika fastighetsbolag och företag som arbetar med fastigheter på något sätt. Det kan vara som fastighetsbolag, fastighetsmäklare, förvaltning samt uthyrning av lägenheter och bostadsrätter samt olika kringliggande verksamheter inom fastighetsbranschen. Sammanlagt finns det idag 3 olika företag inom fastigheter i Kainulasjärvi som du kan ta kontakt med om du t.ex. letar efter lediga bostäder eller lediga tomter i Kainulasjärvi. Om det visar sig att du inte hittar något lämpligt företag i fastighetsbranschen i Kainulasjärvi rekommenderar vi dig att ta kontakt med andra företag i närheten av Kainulasjärvi som jobbar med fastigheter.

–> Adress, telefonnummer samt länkar till alla företag inom fastigheter ii Kainulasjärvi hittar du en bit ner på sidan.

Eftersom utbudet samt priserna på att köpa fastigheter, hyra lägenheter samt köpa tomter i Kainulasjärvi variera mellan olika fastighetsbolag samt område som fastigheten ligger i rekommenderar vi att du tar kontakt med flera av företagen inom fastigheter nedan för att få bästa erbjudandena på fastigheter i Kainulasjärvi eller relaterade tjänster.

Lediga tomter i Kainulasjärvi

För dig som letar efter lediga tomter i Kainulasjärvi kan det i många fall vara lönsamt att ta kontakt med olika företag inom fastighetsbranschen eftersom dom i många fall även köper och säljer tomter. Tag en titt i listan nedan för att hitta lämpliga fastighetsbolag att kontakta.

Lediga lägenheter i Kainulasjärvi

Även lediga lägenheter i Kainulasjärvi går ofta att hitta genom att ringa runt bland olika företag inom fastighetsbranschen. Tag en titt i listan nedan och ring runt för att förhöra dig om lediga bostäder och lägenheter i Kainulasjärvi.

Fastigheter och fastighetsbolag i Kainulasjärvi

Nedan hittar du vår sammanställning över företag som på något sätt arbetar med fastigheter i Kainulasjärvi. Dessa företag kanske kan hjälpa dig med att köpa tomt, köpa bostadsrätt, hyra lägenhet eller renovera fastighet i Kainulasjärvi.

Kjells Snickeri
0978 - 230 63Heinäjokivägens Samfällighetsförening

Kainulasjärvi Byamäns Samfällighetsförening


Annons:

Detaljinformation om orten Kainulasjärvi - fastighetsdata

Kainulasjärvi är en småort i Pajala kommun i Sverige. Byn ligger i Tärendö socken, 19 kilometer söder om kyrkbyn Tärendö och 2 kilometer öster om ån Narkausjoki.

Yta: 63 hektar
Invånare: 131, år 2010

Här hittar du mer information om Kainulasjärvi.

Förhoppningsvis kan något eller några av företagen ovan hjälpa dig med fastigheter i Kainulasjärvi. Om du inte hittat vad du söker rekommenderar vi att du ser dig om efter företag inom fastighetsbranschen i någon annan ort i Norrbotten.

Utvalda städer med fastigheter och fastighetsföretag

Nedan följer utvalda ställen och orter i vilka du kan hitta butiker och företag som kan hjälpa dig med fastigheter av olika slag.