Fastigheter, tomter och fastighetsbolag i Juoksengi

Annons:
I orten Juoksengi finns det ett antal olika fastighetsbolag och företag som arbetar med fastigheter på något sätt. Det kan vara som fastighetsbolag, fastighetsmäklare, förvaltning samt uthyrning av lägenheter och bostadsrätter samt olika kringliggande verksamheter inom fastighetsbranschen. Sammanlagt finns det idag 4 olika företag inom fastigheter i Juoksengi som du kan ta kontakt med om du t.ex. letar efter lediga bostäder eller lediga tomter i Juoksengi. Om det visar sig att du inte hittar något lämpligt företag i fastighetsbranschen i Juoksengi rekommenderar vi dig att ta kontakt med andra företag i närheten av Juoksengi som jobbar med fastigheter.

–> Adress, telefonnummer samt länkar till alla företag inom fastigheter ii Juoksengi hittar du en bit ner på sidan.

Eftersom utbudet samt priserna på att köpa fastigheter, hyra lägenheter samt köpa tomter i Juoksengi variera mellan olika fastighetsbolag samt område som fastigheten ligger i rekommenderar vi att du tar kontakt med flera av företagen inom fastigheter nedan för att få bästa erbjudandena på fastigheter i Juoksengi eller relaterade tjänster.

Lediga tomter i Juoksengi

För dig som letar efter lediga tomter i Juoksengi kan det i många fall vara lönsamt att ta kontakt med olika företag inom fastighetsbranschen eftersom dom i många fall även köper och säljer tomter. Tag en titt i listan nedan för att hitta lämpliga fastighetsbolag att kontakta.

Lediga lägenheter i Juoksengi

Även lediga lägenheter i Juoksengi går ofta att hitta genom att ringa runt bland olika företag inom fastighetsbranschen. Tag en titt i listan nedan och ring runt för att förhöra dig om lediga bostäder och lägenheter i Juoksengi.

Fastigheter och fastighetsbolag i Juoksengi

Nedan hittar du vår sammanställning över företag som på något sätt arbetar med fastigheter i Juoksengi. Dessa företag kanske kan hjälpa dig med att köpa tomt, köpa bostadsrätt, hyra lägenhet eller renovera fastighet i Juoksengi.

Finnmyrten AB
Genv. 14
957 23 JUOKSENGIJuoksengi Pälsdjursuppfödares Samfällighetsfören
NorrskensvRolands Allservice
Polcirkelv


Juoksengi ByasamfällighetAnnons:

Detaljinformation om orten Juoksengi - fastighetsdata

Juoksengi är en tätort vid Torne älv i Övertorneå kommun, Norrbottens län. Norra polcirkeln, som passerar orten, har givit Juoksengi smeknamnet "polcirkelbyn". Juoksengi är en av Tornedalens typiska långsträckta byar. Trakten eller byn Juoksengi börjar i söder i Vanhaniemi och slutar i norr i Nivaranta strax söder om Svanstein.

Yta: 105,79 hektar
Invånare: 350, år 2010

Här hittar du mer information om Juoksengi.

Förhoppningsvis kan något eller några av företagen ovan hjälpa dig med fastigheter i Juoksengi. Om du inte hittat vad du söker rekommenderar vi att du ser dig om efter företag inom fastighetsbranschen i någon annan ort i Norrbotten.

Utvalda städer med fastigheter och fastighetsföretag

Nedan följer utvalda ställen och orter i vilka du kan hitta butiker och företag som kan hjälpa dig med fastigheter av olika slag.