Fastigheter, tomter och fastighetsbolag i Junosuando

Annons:
I orten Junosuando finns det ett antal olika fastighetsbolag och företag som arbetar med fastigheter på något sätt. Det kan vara som fastighetsbolag, fastighetsmäklare, förvaltning samt uthyrning av lägenheter och bostadsrätter samt olika kringliggande verksamheter inom fastighetsbranschen. Sammanlagt finns det idag 4 olika företag inom fastigheter i Junosuando som du kan ta kontakt med om du t.ex. letar efter lediga bostäder eller lediga tomter i Junosuando. Om det visar sig att du inte hittar något lämpligt företag i fastighetsbranschen i Junosuando rekommenderar vi dig att ta kontakt med andra företag i närheten av Junosuando som jobbar med fastigheter.

–> Adress, telefonnummer samt länkar till alla företag inom fastigheter ii Junosuando hittar du en bit ner på sidan.

Eftersom utbudet samt priserna på att köpa fastigheter, hyra lägenheter samt köpa tomter i Junosuando variera mellan olika fastighetsbolag samt område som fastigheten ligger i rekommenderar vi att du tar kontakt med flera av företagen inom fastigheter nedan för att få bästa erbjudandena på fastigheter i Junosuando eller relaterade tjänster.

Lediga tomter i Junosuando

För dig som letar efter lediga tomter i Junosuando kan det i många fall vara lönsamt att ta kontakt med olika företag inom fastighetsbranschen eftersom dom i många fall även köper och säljer tomter. Tag en titt i listan nedan för att hitta lämpliga fastighetsbolag att kontakta.

Lediga lägenheter i Junosuando

Även lediga lägenheter i Junosuando går ofta att hitta genom att ringa runt bland olika företag inom fastighetsbranschen. Tag en titt i listan nedan och ring runt för att förhöra dig om lediga bostäder och lägenheter i Junosuando.

Fastigheter och fastighetsbolag i Junosuando

Nedan hittar du vår sammanställning över företag som på något sätt arbetar med fastigheter i Junosuando. Dessa företag kanske kan hjälpa dig med att köpa tomt, köpa bostadsrätt, hyra lägenhet eller renovera fastighet i Junosuando.

Keräntöjärvi Samfällighetsförening
Keräntöjärvi 25
980 62 JUNOSUANDOE-Bostad Juno AB
AkavJunosuando Byaallmänning
Save It NaturVärme ab
Kirunav

Annons:

Detaljinformation om orten Junosuando - fastighetsdata

Junosuando är en tätort i Pajala kommun i Norrbottens län, belägen vid Torne älv omkring tio kilometer norr om Lovikka. Junosuando är också kyrkorten i Junosuando socken. Junosuando kyrka ligger i Junosuando. I Junosuando finns det också en skola.

Yta: 127,14 hektar
Invånare: 322, år 2010

Här hittar du mer information om Junosuando.

Förhoppningsvis kan något eller några av företagen ovan hjälpa dig med fastigheter i Junosuando. Om du inte hittat vad du söker rekommenderar vi att du ser dig om efter företag inom fastighetsbranschen i någon annan ort i Norrbotten.

Utvalda städer med fastigheter och fastighetsföretag

Nedan följer utvalda ställen och orter i vilka du kan hitta butiker och företag som kan hjälpa dig med fastigheter av olika slag.