Fastigheter, tomter och fastighetsbolag i Jokkmokk

Annons:
I orten Jokkmokk finns det ett antal olika fastighetsbolag och företag som arbetar med fastigheter på något sätt. Det kan vara som fastighetsbolag, fastighetsmäklare, förvaltning samt uthyrning av lägenheter och bostadsrätter samt olika kringliggande verksamheter inom fastighetsbranschen. Sammanlagt finns det idag 13 olika företag inom fastigheter i Jokkmokk som du kan ta kontakt med om du t.ex. letar efter lediga bostäder eller lediga tomter i Jokkmokk. Om det visar sig att du inte hittar något lämpligt företag i fastighetsbranschen i Jokkmokk rekommenderar vi dig att ta kontakt med andra företag i närheten av Jokkmokk som jobbar med fastigheter.

–> Adress, telefonnummer samt länkar till alla företag inom fastigheter ii Jokkmokk hittar du en bit ner på sidan.

Eftersom utbudet samt priserna på att köpa fastigheter, hyra lägenheter samt köpa tomter i Jokkmokk variera mellan olika fastighetsbolag samt område som fastigheten ligger i rekommenderar vi att du tar kontakt med flera av företagen inom fastigheter nedan för att få bästa erbjudandena på fastigheter i Jokkmokk eller relaterade tjänster.

Lediga tomter i Jokkmokk

För dig som letar efter lediga tomter i Jokkmokk kan det i många fall vara lönsamt att ta kontakt med olika företag inom fastighetsbranschen eftersom dom i många fall även köper och säljer tomter. Tag en titt i listan nedan för att hitta lämpliga fastighetsbolag att kontakta.

Lediga lägenheter i Jokkmokk

Även lediga lägenheter i Jokkmokk går ofta att hitta genom att ringa runt bland olika företag inom fastighetsbranschen. Tag en titt i listan nedan och ring runt för att förhöra dig om lediga bostäder och lägenheter i Jokkmokk.

Fastigheter och fastighetsbolag i Jokkmokk

Nedan hittar du vår sammanställning över företag som på något sätt arbetar med fastigheter i Jokkmokk. Dessa företag kanske kan hjälpa dig med att köpa tomt, köpa bostadsrätt, hyra lägenhet eller renovera fastighet i Jokkmokk.

Jokkmokkshus, AB
Hantverkarg. 63
962 33 Jokkmokk


Statens fastighetsverk - SFV
Porjusv. 16
962 32 JOKKMOKK


S. Sandströms Mark & Byggledning
Porjusv. 1
962 31 Jokkmokk


Cityfastigheter i Jokkmokk AB
Storg. 28 D
962 32 JOKKMOKK


Samelandsresor AB
Klockarv. 1
962 32 JOKKMOKK


Polaria Fastigheter, AB
Solg. 45
962 32 JOKKMOKK


Forsnäs Fastigheter AB
Talvatisg. 29
962 31 JokkmokkHenriksson, Nils AB
Stockg. 31


Travelapland AB
Älvsborgsv. 28
962 33 Jokkmokk


Kvikkjokk Stugor AB
070 - 307 70 31Tjatitjbäckens Samfällighetsförening
Vaikijaur 627
962 99 JokkmokkHandelshuset Sport & Fritid I Jokkmokk A
Storg. 20


Sudok Last och Fastighet AB
Vadarg. 1
962 33 Jokkmokk

Annons:

Detaljinformation om orten Jokkmokk - fastighetsdata

Jokkmokk är centralort i Jokkmokks kommun. Jokkmokk är känt för Jokkmokks marknad, som firade 400-årsjubileum i februari 2005, samt för sin roll som en central samisk samlingsplats. På orten finns bland andra Ájtte, Svenskt fjäll- och samemuseum, Samernas utbildningscentrum samt ett flertal konst- och hantverksbutiker.

Yta: 359,07 hektar
Invånare: 2786, år 2010

Här hittar du mer information om Jokkmokk.

Förhoppningsvis kan något eller några av företagen ovan hjälpa dig med fastigheter i Jokkmokk. Om du inte hittat vad du söker rekommenderar vi att du ser dig om efter företag inom fastighetsbranschen i någon annan ort i Norrbotten.

Utvalda städer med fastigheter och fastighetsföretag

Nedan följer utvalda ställen och orter i vilka du kan hitta butiker och företag som kan hjälpa dig med fastigheter av olika slag.