Fastigheter, tomter och fastighetsbolag i Jävrebyn

Annons:
I orten Jävrebyn finns det ett antal olika fastighetsbolag och företag som arbetar med fastigheter på något sätt. Det kan vara som fastighetsbolag, fastighetsmäklare, förvaltning samt uthyrning av lägenheter och bostadsrätter samt olika kringliggande verksamheter inom fastighetsbranschen. Sammanlagt finns det idag 6 olika företag inom fastigheter i Jävrebyn som du kan ta kontakt med om du t.ex. letar efter lediga bostäder eller lediga tomter i Jävrebyn. Om det visar sig att du inte hittar något lämpligt företag i fastighetsbranschen i Jävrebyn rekommenderar vi dig att ta kontakt med andra företag i närheten av Jävrebyn som jobbar med fastigheter.

–> Adress, telefonnummer samt länkar till alla företag inom fastigheter ii Jävrebyn hittar du en bit ner på sidan.

Eftersom utbudet samt priserna på att köpa fastigheter, hyra lägenheter samt köpa tomter i Jävrebyn variera mellan olika fastighetsbolag samt område som fastigheten ligger i rekommenderar vi att du tar kontakt med flera av företagen inom fastigheter nedan för att få bästa erbjudandena på fastigheter i Jävrebyn eller relaterade tjänster.

Lediga tomter i Jävrebyn

För dig som letar efter lediga tomter i Jävrebyn kan det i många fall vara lönsamt att ta kontakt med olika företag inom fastighetsbranschen eftersom dom i många fall även köper och säljer tomter. Tag en titt i listan nedan för att hitta lämpliga fastighetsbolag att kontakta.

Lediga lägenheter i Jävrebyn

Även lediga lägenheter i Jävrebyn går ofta att hitta genom att ringa runt bland olika företag inom fastighetsbranschen. Tag en titt i listan nedan och ring runt för att förhöra dig om lediga bostäder och lägenheter i Jävrebyn.

Fastigheter och fastighetsbolag i Jävrebyn

Nedan hittar du vår sammanställning över företag som på något sätt arbetar med fastigheter i Jävrebyn. Dessa företag kanske kan hjälpa dig med att köpa tomt, köpa bostadsrätt, hyra lägenhet eller renovera fastighet i Jävrebyn.

Orix AB
Bunäsuddv. 269
944 94 JÄVREBYN


Grannässlättens Samfällighetsförening
Grannäsvägen 74
944 94 JÄVREBYNJävre Förvaltning AB
Jävrev


Norrlandshem I Piteå AB
Degerforsg. 11
944 94 JÄVREBYN


Jävre Byamäns Samhällighetsförening
Jävrev. 18
944 94 JÄVREBYNHamnvikens Samfällighetsförening
Bergs v. 53

Annons:

Detaljinformation om orten Jävrebyn - fastighetsdata

Jävre är en tätort i Hortlax socken i södra delen av Piteå kommun. Jävre är den sydligaste byn efter E4 i Norrbotten. Det finns gångväg under E4 över till Turiststationen och ICA E-fyren med lanthandel, bensinstation, café, mat, apoteks- och systemombud.

Yta: 181,17 hektar
Invånare: 576, år 2010

Här hittar du mer information om Jävrebyn.

Förhoppningsvis kan något eller några av företagen ovan hjälpa dig med fastigheter i Jävrebyn. Om du inte hittat vad du söker rekommenderar vi att du ser dig om efter företag inom fastighetsbranschen i någon annan ort i Norrbotten.

Utvalda städer med fastigheter och fastighetsföretag

Nedan följer utvalda ställen och orter i vilka du kan hitta butiker och företag som kan hjälpa dig med fastigheter av olika slag.