Fastigheter, tomter och fastighetsbolag i Hortlax

Annons:
I orten Hortlax finns det ett antal olika fastighetsbolag och företag som arbetar med fastigheter på något sätt. Det kan vara som fastighetsbolag, fastighetsmäklare, förvaltning samt uthyrning av lägenheter och bostadsrätter samt olika kringliggande verksamheter inom fastighetsbranschen. Sammanlagt finns det idag 10 olika företag inom fastigheter i Hortlax som du kan ta kontakt med om du t.ex. letar efter lediga bostäder eller lediga tomter i Hortlax. Om det visar sig att du inte hittar något lämpligt företag i fastighetsbranschen i Hortlax rekommenderar vi dig att ta kontakt med andra företag i närheten av Hortlax som jobbar med fastigheter.

–> Adress, telefonnummer samt länkar till alla företag inom fastigheter ii Hortlax hittar du en bit ner på sidan.

Eftersom utbudet samt priserna på att köpa fastigheter, hyra lägenheter samt köpa tomter i Hortlax variera mellan olika fastighetsbolag samt område som fastigheten ligger i rekommenderar vi att du tar kontakt med flera av företagen inom fastigheter nedan för att få bästa erbjudandena på fastigheter i Hortlax eller relaterade tjänster.

Lediga tomter i Hortlax

För dig som letar efter lediga tomter i Hortlax kan det i många fall vara lönsamt att ta kontakt med olika företag inom fastighetsbranschen eftersom dom i många fall även köper och säljer tomter. Tag en titt i listan nedan för att hitta lämpliga fastighetsbolag att kontakta.

Lediga lägenheter i Hortlax

Även lediga lägenheter i Hortlax går ofta att hitta genom att ringa runt bland olika företag inom fastighetsbranschen. Tag en titt i listan nedan och ring runt för att förhöra dig om lediga bostäder och lägenheter i Hortlax.

Fastigheter och fastighetsbolag i Hortlax

Nedan hittar du vår sammanställning över företag som på något sätt arbetar med fastigheter i Hortlax. Dessa företag kanske kan hjälpa dig med att köpa tomt, köpa bostadsrätt, hyra lägenhet eller renovera fastighet i Hortlax.

Säljkonsult Och Fastigheter I Norr AB
Höglandsnäsv. 268
944 91 HORTLAX


F Perssons Bygg & Glas
Grundviksv. 122
944 91 HORTLAX


Innimarksvägens, Räddarvägens Samfällighetsförening
Innimarksv. 26
944 32 HortlaxHögsböleskiftets Samfällighetsförening
HögsböleskiftetPimab Piteå Map AB
SörbyvBunäsuddens Samfällighetsförening
EnsittarevSmåskärsuddsvägens Samfällighetsförening
Småskärsuddsv. 229Hortlax Byamäns Samfällighetsförening
BurvikPorupa Invest AB
Småskärsudden 120Höglandsnäs Samfällighetsförening
Burvik

Annons:

Detaljinformation om orten Hortlax - fastighetsdata

Hortlax är en tätort i Piteå kommun och kyrkby i Hortlax socken. Hortlax kyrka började byggas 1913. En bit bort från kyrkan finns en kyrkogård. Det finns kommunal skola till och med högstadiet, sim- och sporthall, bibliotek, läkarstation med barnavårdscentral, tandläkare och blomsterhandel.

Yta: 148,88 hektar
Invånare: 1248, år 2010

Här hittar du mer information om Hortlax.

Förhoppningsvis kan något eller några av företagen ovan hjälpa dig med fastigheter i Hortlax. Om du inte hittat vad du söker rekommenderar vi att du ser dig om efter företag inom fastighetsbranschen i någon annan ort i Norrbotten.

Utvalda städer med fastigheter och fastighetsföretag

Nedan följer utvalda ställen och orter i vilka du kan hitta butiker och företag som kan hjälpa dig med fastigheter av olika slag.